Kategóriák
Termékajánló
Hírek
Szűrés
Gyártó

Szerszám

Főkategória >SzerszámEbben a kategóriában lehetősége van választani azok közül a szerszámok közül, amelyek rendkívül hasznosak lehetnek ajtók, ablakok beépítése, redőnyök felszerelése, vagy egy egyszerű otthoni, szabadidős barkácsolás során.

Fúrószárak: a megfelelő fúrószár kiválasztása során figyelembe kell venni, hogy milyen anyagot szeretnénk fúrni. Kedvező ár-érték aránnyal rendelkező, kobalt ötvözetes Yato fúrószáraink kiválóan alkalmasak a kemény fémek, színes fémek, rozsdamentes acélok, saválló acélok, inoxok, szénacélok, szerszámacélok és a nagyon kemény műanyagok megmunkálásához. Ipari felhasználásra is ajánlottak. Ellenállóképességüknek köszönhetően majdnem minden anyag fúrásához megfelelőek, kivéve a beton, kő és a fal.

Népszerű fúrószerszámok a csigafúrók is, amelyek egyaránt alkalmazhatóak telibefúrás, vagy furattágítás céljából. A HSS-G csigafúrók által sokkal keményebb acél fúrása is lehetséges, mint az egyszerű gyorsacél fúrószárakkal, élettartamuk is hosszabb. Elsősorban rézhez, alumíniumhoz, zártszelvényekhez, bútorlapokhoz és közepesen kemény műanyagokhoz javasolt.

SDS ütvefúró szárainkat pedig többek között téglához, betonhoz, ytonghoz, mészkőhöz, vakolathoz és csempéhez ajánljuk.

Behajtóhegyek: különböző fejű és bevonatú csavarfejek közül választhatunk annak megfelelően, milyen munkához és anyaghoz szükségesek, pl. fémhez, fához. Kiváló minőségűek a Titan bevonatos behajtóhegyeink is, amelyek a bevonatnak köszönhetően hosszabb élettartammal rendelkeznek és magasabb fokú terhelésnek is ellenállnak.

Vágószerszámok: ide tartoznak azok a kéziszerszámok, amelyek lehetővé teszik a gyors és könnyű vágást, darabolást és méretre szabást. Lemezek, profilok pontos, sorjamentes vágásához kiválóan alkalmasak az áruházunkban található vágókorongok, a puha fák, faforgácsok, rétegelt lemezek egyenes vagy íves vágásához pedig a dekopírlap fűrészek. A fémhez, valamint fához ajánlott orrfűrészlapok pedig nagy segítséget nyújtanak az ablakok beépítésével foglalkozó szakemberek, a villanyszerelők, vízvezeték-szerelők számára gipszkartonok, szegecsek, csövek és faanyagok vágása során.

Könnyedebb anyagok, kartonok, padlódarabok vágásához ajánlottak a műanyagházas vagy fémházas szikék, amelyekhez szike pengét is vásárolhatunk külön, hiszen ezek élettartama nem túl hosszú.

Mérőeszköz, azon belül mérőszalag kategóriánkban 2m-es, 3m-es, 5m-es és 10m –es mérőszalagok közül lehet választani annak függvényében, mekkora hosszúságúra van szükség.