A szállítás 30.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES!

Csavar, kötőelem

Áruházunkban az általánosan használt csavar típusokra és azok gyakori méreteire rendezkedtünk be elsősorban. Mivel csavart majdnem minden utcasarkon lehet vásárolni azt a döntést hoztuk, hogy webáruházunkban nem biztosítunk lehetőséget a "darabra" történő vásárlásra, helyette a csomagolási egységet tettük elérhetővé. A csavar típusától és méretétől függően 25 és 3.000 db közötti mennyiséget jelent.

A darabra történő értékesítés minden esetben munkaigényes, azaz költséges művelet. Ne legyenek illúzióink, azt a vásárló fizeti ki, méghozzá akkor is ha neki egyébként egy vagy több teljes doboznyi mennyiségre lenne szüksége. Mi nem számolgatjuk a csavart, azaz ilyen jellegű költségünk nincsen, az áraink kerdvezőek tudnak lenni.

Kötőelem kategóriánk olyan termékeket foglal magába, amelyekkel gyakran találkozunk mindennapjaink során egyes elemek rögzítésekor, vagy összeszerelésekor. Ide tartoznak egyrészt a csavarok, amelyek funkciója senkinek sem ismeretlenek, hiszen ezek a leggyakrabban használt kötőelemek. Csavarokat alkalmaznak a gépek működtetéséhez, összeszereléséhez is, de többek között a mindennapi élet során a bútorok, polcok stb. összerakásához és szétszereléséhez is. A munkánkhoz megfelelő csavar kiválasztásánál több szempontot is figyelembe kell venni, mint például az anyagot, amelybe csavarozni szeretnénk, valamint a csavar felületét, anyagminőségét, korrózióállóságát, kültéri és beltéri felhasználhatóságát, a menetkialakítást és a csavarfej kialakítását. A fejkialakítás egy rendkívül lényeges szempont, ugyanis a csavarfej teszi lehetővé a csavar tengelyirányú forgatását az össze,- és a szétszerelés során. Ezt figyelembe véve érdemes utánajárni az egyhornyos és a kereszthornyos csavarfej közötti különbségeknek, előnyöknek és hátrányoknak. A legegyszerűbb és hagyományosnak tekinthető csavarfej típus az egyhornyos, amelynek hátránya, hogy a csavarhúzó mindössze egyetlen vágatba tud illeszkedni, ami miatt könnyen félrecsúszhat a fejről, kárt okozva így a felületben vagy a kezünkben. Ezt a problémát kiküszöbölve alakították ki a kereszthornyú csavarfejet, amely kialakításának köszönhetően a csavarhúzó nem tud olyan könnyen félrecsúszni.

Kínálatunkban több csavartípus is szerepel, az ablaképítő csavartól, forgácslapcsavartól, hatlapfejű csavartól, lemezcsavartól, opelcsavartól, kapupánt csavartól, popszegecstől és csavarokhoz szükséges alátétektől egészen az anyacsavarig attól függően, hogy milyen munka során, milyen területen van csavarra szükségünk. Itt találhatóak a tiplik is, amelyek szintén a rögzítéstechnika legalapvetőbb elemei. 

Kötőelem kategóriánkban találhatóak a kötegelők és karabinerek is, amelyek kiválóan alkalmasak gyors kötések, csatolások létrehozásához, valamint a folyóméterre vásárolható horganyzott láncok és az egyes helyiségek elszeparálásához ajánlott műanyag lánc is.