A szállítás 30.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES!

Purhab, szilikon, stb.

Purhabok, Silikonok, membránok, ragasztók, tömítő anyagok, és szalagok. Mind-mind a Soudal termékpalettájáról. Úgy gondolom a Soudal márkát nem kell bemutatni senkinek, nagyáruházak barkácsboltok, festékboltok egyaránt értékesítik kiemelkedő minősége és nagyon széles termékválasztéka miatt. A Soudal termékeknél ahol elérhető, ott a technikai adatlap is letölthető, megtekinthető.

Na de ejtsünk néhány szót a cégről is: Az egész vállalkozást 1966-ban indította be és tette nemzetközileg is sikeressé, és elismertté Vic Swerts. Egy Turnhout nevű városkában kezdtek tömítőanyagokat, ragasztókat, poliuretán habokat gyártani professzionális, és lakossági felhasználóknak egyaránt. Jelenleg a Soudal csoport 3100fő munkavállalót foglalkoztat világszerte. 19 gyártóüzemmel rendelkezik 5 kontinensen, és 44 országban van kereskedelmi kirendeltsége.

Úgy gondolom, hogy egy ekkora ’’birodalom’’ létrehozása csakis abban az esetben lehetséges, ha a minőség, a szakértelem, és a kedvező ár is találkoznak. Pontosan ezen indokok mentén született meg a döntés, hogy a Soudal termékeket felvegyük kínálatunkba.