Új jelszó kérése

Zárbetét kereső alkalmazás

A Fogyasztó jogairól

Fogyasztó barát

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
MABISZ ajánlások

Mabisz logó

Termékeink MABISZ ajánlásait megtekintheti, a képre kattitntva.

Nagykereskedelem

Webzar.hu logó

Nagykereskedelmi webáruházunkat elérheti a fenti logóra kattintva.

Gyártók
Abus logó Titan logó
Tokoz logó Euro-elzett logó
Kaba Elzett logó Hoppe logó
G-U logó Dorma logó
Brano logó MCM logó
Siso logó Ronis logó
Elga-Zár logó Geze logó
Maco logó Dom logó
Facebook
TOP termékek
Fizetési megoldás

Információk

 • 10% kedvezmény 10%-ot visszaadunk! Részletek itt.
  Telefonos ügyfélszolgálat +3620/5711-792
  (Hétfőtől - péntekig: 09-17H)
  E-mail küldése info [kukac] 1kulcs.hu

  Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

  0 -  10.000 Ft  990 Ft
  10.001 Ft-tól  Ingyenes
  GLS Preadvice Service logó Kiszállítással kapcsolatosan extra szolgáltatások is rendelhetőek a vásárlás során.
  A szállítási díjak csomagonként értendőek, 1 csomag több terméket is tartalmazhat!

  A webáruház üzemeltetője: 

  Cégnév / Név: Webzár KFT.
  Székhely: 4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 3.
  Személyes átvétel - postázási cím: Zárszaküzlet - 4400 Nyíregyháza Ungvár sétány 3.
  Telefon (ügyfélszolgálat): +36-20/5711792
  E-mail (ügyfélszolgálat): info [kukac] 1kulcs.hu
  Weboldal: https://1kulcs.hu
  Áruház neve: Zárbetét Webáruház
  Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-99776/2016.
  Adószám: 25552023-2-15
  EU adószám: HU25552023
  Cégjegyzék szám: 15-09-083486
  Cégjegyzéket vezető bíróság: Nyíregyházi Törvényszék Cégbírósága
  Nyilvántartásba vétel dátuma: 2016.05.23.
  Nyilvántartásba vevő jegyző: Dr. Szemán Sándor
  Bankszámlaszám: OTP 11744003-21136809
  Kapcsolattartó neve: Gyetkó Krisztián
  Kapcsolattartó telefonszáma: +36-20/5711792
  Kapcsolattartó e-mail címe: info [kukac] 1kulcs.hu
  Nyilvántartási szám: B-15.685/2016
  Okmányiroda: Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Okmányiroda, 4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1.
  Helyileg illetékes Jegyző elérhetősége: Nyíregyháza Megyei Jogú Város Jegyzője 4401 Nyíregyháza Kossuth tér 1. (42)524-524 DR. SZEMÁN SÁNDOR
  Területileg Illetékes Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége: 4400 Nyíregyháza, Hatzel tér 10. (42)500-694
  Kereskedelmi és Iparkamara Békéltető testülete: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2. (42)311-544
  Nyilvántartásba vevő kamara: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Major köz 2. I/15, unas [kukac] unas.hu
  A minimum rendelés összege Bruttó 2 000 Ft!

  Forgalmazott termékeke köre:

  Webáruházunk elsősorban zárak, lakatok, zárbetétek, ajtócsukó mechanikák, kilincsek, zárcímek értékesítésével foglalkozik. Szolgáltatásaink közé tartozik a kulcsmásolás, valamint az azonos zárlatú és főkulcsos zárrendszerek készítése.

  A termékeinknél látható fotó illusztráció, melyek eltérhetnek a valóságtól!

   

  Szállítási és rendelési információk:

  Áruházunkban a rendelés nem kötött regisztrációhoz, de lehetőség van rá amennyiben rendszeres vásárlónk szeretne lenni. A regisztrációt megteheti a regisztráció menüpontra kattintást követően. A leadott megrendelések munkanapokon, munkaidőben kerülnek feldolgozásra 08 - 16 H között. A munkaidőn túl vagy munkaszüneti napon leadott rendelések a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra. A rendelésekről automatikusan küldött visszaigazoló e-mail mindössze a rendelés leadásának tényét hivatott visszaigazolni, a megrendelés visszaigazolása manuálisan küldött e-mail útján történik, melyben szerepel az adott megrendelésre vonatkozó szállítási határidő és minden egyéb információ egyaránt. A manuális visszaigazolás a feldolgozást követően kerül kiküldésre.

  -

  A forgalmazott termékek többsége saját, fennmaradó része pedig partnereink raktárában állandóan elérhető. Amennyiben rendelésének minden eleme saját raktárunkban rendelkezésre áll akkor a termékek 2 munkanapon belül megérkeznek Önhöz, ha akár egyetlen eleme rendelésének partnerünk raktárában érhető csak el, akkor a szállítás némileg hosszabb időt vesz igénybe, de semmiképpen sem hosszabb, mint 7 munkanap. A fentiek alól kivételt képeznek azon termékek melyek leírásában szerepel, hogy a kiszolgálása hosszabb időt vesz igénybe. A manuálisan küldött visszaigazoló e-mail minden esetben tartalmazza a kiszállítás várható időpontját.

   

  Fizetési lehetőségek:

  A termék vételára és a szállítási költség egyaránt feltüntetésre kerül a csomagban található számlán. A megrendelt termékről szóló számla végösszegének megfizetésére két lehetőség áll rendelkezésére. Fizethet utánvéttel, amikor is a futárnak egyenlíti ki készpénzben a számla végösszegét. Lehetőség van előre utalással is fizetni, ezen lehetőség választásakor az autmatikusan küldött visszaigazoló e-mail tartalmaz minden adatot az előre utalás elvégzéséhez. A csomag feladása és a számla kiállítása az átutalás megérkezését követően történik meg.

   

  Hibásan leadott rendelés esetén:

  Amennyiben a leadott vagy kézbesített rendelés kapcsán bármilyen hiba lépett fel, (elírás, hibás mennyiség, nem megfelelő termék, stb.) kérjük azt elérhetőségünk bármelyikén jelezze felénk, hogy lehetőség szerint korrigálhassuk azt. 

   

  Garanciális ügyintézés:

  A forgalmazott termékekre minimálisan 1 év garanciát vállalunk, kivéve, ha termék leírásában jeleztük, hogy az adott termékre ettől hosszabb a vállalt garancia időtartama. A vásárlás időpontját az általunk kiállított számla igazolja, melyet minden esetben a kézbesített csomagban talál. Garanciálisnak vélt meghibásodás esetén jelezze azt felénk elérhetőségeink bármelyikén, hogy felvehessük a kapcsolatot Önnel. Telefonon történő egyeztetést követően futárt küldünk a meghibásodott termékért mely a felvételt követő munkanapon visszakerül hozzánk. A termék futártól történő átvételéről, a kibontásáról, a kipróbálásáról, szükség esetén a szétszedéséről digitális videofelvétel készül a későbbi esetleges vitás kérdések tisztázása végett. A cserélt vagy javított termék visszaszállításáról cégünk gondoskodik. Hibás teljesítés, vagy garanciális hiba esetén a termék el-, és visszaszállításának költségét cégünk vállalja. Abban az esetben, ha a bejelentett hiba nem garanciális jellegű vagy a Vásárlónak felróhatóan keletkezett, az el-, és visszaszállításának mindennemű költségét a vásárlóra terheljük. 

   

  Árak és fotók:

  A termékeknél a bruttó, vagyis a 27%-os ÁFA-val növelt vételár kerül feltüntetésre. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a szállítás költségét, csomagolási költséget nem számolunk fel. A termékek fotói illusztrációk, esetenként eltérhetnek a valóságostól.

    

  A termékek csomagolása:

  Elsősorban zárbetétek esetén ha fogaskerék, gomb vagy vészfunkció beépítését kéri, továbbá ha azonos kulccsal működő zárbetéteket vásárol, valamint plusz kulccsal történő rendelés esetén a termékek kibontása sajnos elkerülhetetlen. Megértésüket köszönjük!

   

  További információk:

  Adatkezelésünkre, internetes szolgáltatásainkra, vásárlás menetére vonatkozó információkat a minden oldal tetején elérhető Vásárlási feltételek menü alatt talál.

 • » GLS futárszolgálat

  Ezen szállítási mód választása esetén a futár munkanapokon 08 17 óra között szállítja a csomagot a megadott címre, amely lehet lakásának vagy munkahelyének címe egyaránt. A kiszállítás további részleteiről egyeztethet a GLS 061/8020-265 telefonszámán.

  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft10 000 Ft990 Ft
  10 001 Ft Ingyenes!
  gls
  » GLS futárszolgálat + SMS

  Ezen szállítási mód választása esetén a futár munkanapokon 08 17 óra között szállítja a csomagot a megadott címre, amely lehet lakásának vagy munkahelyének címe egyaránt.


   


  Ezen csomagjainkhoz biztosítjuk a GLS Preadvice Service szolgáltást, amely alapján a kézbesítés reggelén érkezik egy SMS a GLS-től, ami tartalmazza a csomag azonosítószámát, valamint egy 3 órás időintervallumot (pl. 10-13H) amikor a kézbesítés várható. A kiszállítás további részleteiről egyeztethet a GLS 061/8020-265 telefonszámán

  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft10 000 Ft1 100 Ft
  10 001 Ft 110 Ft
  gls
  » GLS futárszolgálat + SMS + RK

  Ezen szállítási mód választása esetén a futár munkanapokon 08 17 óra között szállítja a csomagot a megadott címre, amely lehet lakásának vagy munkahelyének címe egyaránt. 


  GLS Preadvice Service + Rugalmas kézbesítés


  Ezen csomagjainkhoz biztosítjuk a GLS Preadvice Service és a GLS FlexDelivery Service szolgáltást, mely három alkalmas kézbesítési kísérletet foglal magában! A kézbesítés reggelén érkezik egy SMS a GLS-től, ami tartalmazza a csomag azonosítószámát, valamint egy 3 órás időintervallumot (pl. 10-13H) amikor a kézbesítés várható. A kézbesítési kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre, melyben a kiszállítási rendelkezést megváltoztathatja, új helyszínt vagy új időpontot adhat meg. A kiszállítás további részleteiről egyeztethet a GLS 061/8020-265 telefonszámán.

  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft10 000 Ft1 250 Ft
  10 001 Ft 260 Ft
  gls
 • » Utánvét

  A csomag ellenértékét annak átvételekor a futárnak szükséges kifizetnie készpénzben.

  » Előre utalás

  Ezen fizetési mód valasztásakor a rendelés végösszegét átutalással egyenlíti ki bankszámlánkra. Rendelését az utalás beérkezését követően készítjük össze és adjuk át a futárszolgálatnak. Az átutaláshoz szükséges adatok:
  (a visszigazoló e-mail is tartalmazza)


  - Kedvezményezett : Webzár KFT. 
  - Bankszámlaszám :
  OTP 11744003-21136809
  - Megjegyzés rovat :
  A rendelés során magadott számlázási név

  » Fizetés BARIONnal
  A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
  barion_com
 • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.