Termékajánló
Hírek
Szűrés
Gyártó

Zárbetét blog

Ebben a cikkünkben szeretnénk némi belátást engedni a Webzár Kft-nél a kulisszák mögé, bemutatjuk azt, hogy cégünknél az azonos zárlatú zárbetétek és lakatok hogyan készülnek. A folyamat nem egyszerű tekintettel arra, hogy minden vásárlói igény egyedi. Gyakorlatilag nem készítünk 2 egyforma redszert sohasam, a darabszámokban, a zárbetétek változataiban, a kulcsok összetételében mindenkinek mások az igényei.

 

Zárbetét vásárlásakor nagyon fontos, hogy az ajtónkhoz leginkább megfelelő méretű terméket vásároljuk meg. Üzleteinkben gyakran tapasztaljuk, hogy vásárlóink ezen információ nélkül érkeznek, nincsenek tisztában azzal, hogy a nem megfelelő méretű zárbetét alkalmazása számos ponton problémás lehet.

Szerencsére egyre ritkábban, de még mindig előfordul, hogy a megadott méretet nem megfelelően értelmezik vásárlóink, így ezt most tisztába szeretnénk tenni.

 

Üzleteinkben, telefonos ügyfélszolgálatunkon, e-mailben, egyaránt nagyon gyakran kapunk olyan megkeresést vagy kérdést, ahol a kérdés feltevője nincsen tisztában a zár és a zárbetét fogalmával. Természetesen nem érthet mindenki mindenhez, ez így van rendjén, mégis tisztázni szeretnénk ezeket a fogalmakat.