A szállítás 30.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES!

Zárbetét blog

A Webzár Kft gyökerei 1994-re nyúlnak vissza, így kijelenthetjük, hogy a témában magas szintű tapasztalattal és hozzáértéssel rendelkezünk. Magyarországon az 1kulcs.hu mint Zárbetét Webáruház 2009-es megalakulásakor az első ilyen termékekkel foglalkozó webshop volt, persze mint mindenhol azóta itt is vannak szép számmal követők. Az alábbiakban igyekszünk számos a zárbetétet mint terméket érintő témát elővenni.

Zárbetét fotó, a képen egy Bravus 3000 zárbetét   Zárbetét, hengerzár, cilinder

 

Üzletünkben kollégáim gyakran tapasztalják, hogy a "milyen méretű zárbetétet adhatok" kérdésre annyi választ kapnak, hogy háááát, adjon valami gyakori méretet, biztosan jó lesz. Szinte biztos, hogy nem lesz jó...

 

Ebben a cikkünkben szeretnénk némi belátást engedni a Webzár Kft-nél a kulisszák mögé, bemutatjuk azt, hogy cégünknél az azonos zárlatú zárbetétek és lakatok hogyan készülnek. A folyamat nem egyszerű tekintettel arra, hogy minden vásárlói igény egyedi. Gyakorlatilag nem készítünk 2 egyforma rendszert sohasem, a darabszámokban, a zárbetétek változataiban, a kulcsok összetételében mindenkinek mások az igényei.

 

Zárbetét vásárlásakor nagyon fontos, hogy az ajtónkhoz leginkább megfelelő méretű terméket vásároljuk meg. Üzleteinkben gyakran tapasztaljuk, hogy vásárlóink ezen információ nélkül érkeznek, nincsenek tisztában azzal, hogy a nem megfelelő méretű zárbetét alkalmazása számos ponton problémás lehet.

Szerencsére egyre ritkábban, de még mindig előfordul, hogy a megadott méretet nem megfelelően értelmezik vásárlóink, így ezt most tisztába szeretnénk tenni.

 

Üzleteinkben, telefonos ügyfélszolgálatunkon, e-mailben, egyaránt nagyon gyakran kapunk olyan megkeresést vagy kérdést, ahol a kérdés feltevője nincsen tisztában a zár és a zárbetét fogalmával. Természetesen nem érthet mindenki mindenhez, ez így van rendjén, mégis tisztázni szeretnénk ezeket a fogalmakat.