Kategóriák
Termékajánló

Weboldalunk felépítését és grafikai elemeit az EzMarketing.hu készítette.

Hírek
2021.06.24
2021.05.31
Szűrés
Gyártó
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Titan K66 zárbetét 31x61 ASC

Titan K66 zárbetét 31x61 ASC
 • Titan K66 zárbetét 31x61 ASC
 • Titan K66 zárbetét 31x61 ASC
 • Titan K66 zárbetét 31x61 ASC
Bruttó ár: 16 640 Ft
Megérkezik Önhöz:

1-2 munkanapon belül

Raktárkészlet: VAN

 • Biztonság tekintetében a felső-közép kategóriába sorolható, kimagasló ár/érték aránnyal. A megtisztelő besoroláshoz alapot nyújt a törésvédelem (ASC), valamint az illetéktelen kulcsmásolás elleni védelem. Fúrás és "bumping key" elleni védelem tekintetében átlagon felül teljesít a termék, míg a letapogatás elleni védelme kimagaslónak tekinthető a csapok magas száma miatt (13 csapos működés).

  A Titan K66 ASC zárbetétnek a kulcsai jelentik a fő erényét, melyből 4 db-ot találunk a meglepően exkluzív dobozban. A kulcs anyagát tekintve New Silver (újezüst) alapanyagból készült, amely az általánosan használt réz kulcsokhoz viszonyítva sokkal magasabb masszivítást, élettartamot és kopásállóságot biztosít. Nyerskulccsal kizárólag a forgalmazó (cégünk) rendelkezik, így a kulcsok másolása kizárólag a kódkártya alapján történhet, az illetéktelen kulcsmásolás teljességgel kizárt. Rendeléskor lehetőség van plusz kulcsokkal együtt kérni a terméket.


  ASC (Anti Snap Cylinder) - Törésvédelem részletes leírása 

   

  A törésvédelmet a más gyártóknál és a Titan K5 ASC típusnál sikerrel alkalmazott "könnyítéses" módszerrel oldották meg, amikor is a hengerzár széleitől 8 mm-re kialakítottak egy könnyített felületet, amely zártörési kísérlet esetén a hengerzár leggyengébb részének fog bizonyulni. Mivel a zárbetét nem a betörő által megszokott helyen fog eltörni, így nem tud majd a megmaradt résszel mit kezdeni mivel azt már nem tudja megfogni. A megmaradt zárbetét rész védett marad letapogatás és felfúrás ellen egyaránt, valamint a saját kulcsával kinyitható továbbra is. A könnyítés a zárbetét mindkét oldalán megtalálható, így nincs jelentősége melyik kerül a külső oldalra.

  Titan k5 biztonsági zárbetét zártörés elleni védelemmel ellátva
 • Kulcsok száma
  4 db
  Zárbetét mérete
  30x60
  Zárbetét változat 
  Normál
  Rövidebb oldal
  30
  Hosszabb oldal
  60
  Csapok száma 
  6 aktív + 7 passzív
  Fúrásvédelem 
  Igen
  Törésvédelem 
  Igen
  Letapogatás védelem 
  Igen, magasfokú
  Kódkártya 
  Igen
  Kulcsmásolás védelem 
  Igen
  Bumping key védelem 
  Igen
  Maghúzás védelem 
  Igen
  Garancia
  12 hónap
  Gyártó
  Titan
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  K66NT3060
 • Zárbetét kiválasztásánál 3+1 szempontot kell mindenképpen figyelembe venni.

  1. Megfelelő méretű legyen

  2. A változata leginkább megfeleljen igényeimnek

  3. Szükséges mennyiségű kulccsal érkezzen meg

  +1 A pénztárcához mérten a legjobb termék legyen

  Mi a megfelelő méret?

  Zárbetét esetén a megfelelő méret az amely a zárcím külső síkjáig ér, kívül és belül egyaránt. Mivel 5 mm-es lépcsőkben gyártanak zárbetéteket, olyat kell választanunk amely semmiképpen sem lóg ki jobban a zárcímből mint 2-3 mm. Legegyszerűbb a zárbetét méretét a kiszerelt korábbi példány alapján meghatározni, azaz a rögzítő furat közepétől megmérni a széléig a távolságokat. Ellenőrzésképp a mért értékeket összeadva a teljes hosszt kell kapnunk. A + B = C

  Mi a számomra megfelelő változat?

  Erről ide kattintva részletes leírást talál.

 • Webáruházunk mögött Magyarország egyik legmodernebb zárbetét szerelő műhelye áll.

  Rövid határidővel készítünk az Ön igényei alapján olyan zárbetéteket melyek ugyanazokkal a kulcsokkal működnek. Részletek itt

  Miért is jó ez?

  Azért mert innentől nem kell keresnie kulcscsomóján melyik a kiskapu, melyik az első és melyik a hátsó ajtó kulcsa. Ezek mind működhetnek ugyanazzal a kulccsal.

  Biztonsági kockázat van?

  Nincs. Csak egyszerűbb mindennapi használat van, a betörőnek minden cilinderrel ugyanúgy el kell "bánnia". Kulcselhagyás esetén sincs különbség, ugyanis vagy a kulcscsomóját hagyja el, vagy azt az 1 kulcsot ami mindent nyit.