Titan K66 zárbetét 36x56 vészfunkciós ASC
Titan K66 zárbetét 36x56 vészfunkciós ASC
Online ár: 24 070 Ft

Titan K66 zárbetét 36x56 vészfunkciós ASC

Kulcsok száma
4 db
Zárbetét mérete
35x55
Várható szállítás
2023.03.22
Szállítási információ
Futár, GLS csomagpont
0-50.000-ig - 1.490 Ft
50.000 felett - 0 Ft
Raktáron, több mint 5 db
Saját raktárunkban
Online ár: 24 070 Ft
Termék bemutatása

Biztonság tekintetében a felső-közép kategóriába sorolható, kimagasló ár/érték aránnyal. A megtisztelő besoroláshoz alapot nyújt a törésvédelem (ASC), valamint az illetéktelen kulcsmásolás elleni védelem. Fúrás és "bumping key" elleni védelem tekintetében átlagon felül teljesít a termék, míg a letapogatás elleni védelme kimagaslónak tekinthető a csapok magas száma miatt (13 csapos működés).

A Titan K66 ASC zárbetétnek a kulcsai jelentik a fő erényét, melyből 4 db-ot találunk a meglepően exkluzív dobozban. A kulcs anyagát tekintve New Silver (újezüst) alapanyagból készült, amely az általánosan használt réz kulcsokhoz viszonyítva sokkal magasabb masszivítást, élettartamot és kopásállóságot biztosít. Nyerskulccsal kizárólag a forgalmazó (cégünk) rendelkezik, így a kulcsok másolása kizárólag a kódkártya alapján történhet, az illetéktelen kulcsmásolás teljességgel kizárt. Rendeléskor lehetőség van plusz kulcsokkal együtt kérni a terméket.


ASC (Anti Snap Cylinder) - Törésvédelem részletes leírása 

 

A törésvédelmet a más gyártóknál és a Titan K5 ASC típusnál sikerrel alkalmazott "könnyítéses" módszerrel oldották meg, amikor is a hengerzár széleitől 8 mm-re kialakítottak egy könnyített felületet, amely zártörési kísérlet esetén a hengerzár leggyengébb részének fog bizonyulni. Mivel a zárbetét nem a betörő által megszokott helyen fog eltörni, így nem tud majd a megmaradt résszel mit kezdeni mivel azt már nem tudja megfogni. A megmaradt zárbetét rész védett marad letapogatás és felfúrás ellen egyaránt, valamint a saját kulcsával kinyitható továbbra is. A könnyítés a zárbetét mindkét oldalán megtalálható, így nincs jelentősége melyik kerül a külső oldalra.

Titan k5 biztonsági zárbetét zártörés elleni védelemmel ellátva
Részletes adatok
Zárbetét változat:
Vészfunkciós
Rövidebb oldal:
35
Hosszabb oldal:
55
Csapok száma:
6 aktív + 7 passzív
Fúrásvédelem:
Igen
Törésvédelem:
Igen
Letapogatás védelem:
Igen, magasfokú
Kódkártya:
Igen
Kulcsmásolás védelem:
Igen
Bumping key védelem:
Igen
Maghúzás védelem:
Igen
Garancia:
12 hónap
Gyártó:
Titan
Cikkszám:
K66VFT3555
Vásárlási segítség - GYIK

Zárbetét kiválasztásánál 3+1 szempontot kell mindenképpen figyelembe venni.

1. Megfelelő méretű legyen

2. A változata leginkább megfeleljen igényeimnek

3. Szükséges mennyiségű kulccsal érkezzen meg

+1 A pénztárcához mérten a legjobb termék legyen

Mi a megfelelő méret?

Zárbetét esetén a megfelelő méret az amely a zárcím külső síkjáig ér, kívül és belül egyaránt. Mivel 5 mm-es lépcsőkben gyártanak zárbetéteket, olyat kell választanunk amely semmiképpen sem lóg ki jobban a zárcímből mint 2-3 mm. Legegyszerűbb a zárbetét méretét a kiszerelt korábbi példány alapján meghatározni, azaz a rögzítő furat közepétől megmérni a széléig a távolságokat. Ellenőrzésképp a mért értékeket összeadva a teljes hosszt kell kapnunk. A + B = C

Mi a számomra megfelelő változat?

Erről ide kattintva részletes leírást talál.

Zárbetét rendszer

Webáruházunk mögött Magyarország egyik legmodernebb zárbetét szerelő műhelye áll.

Rövid határidővel készítünk az Ön igényei alapján olyan zárbetéteket melyek ugyanazokkal a kulcsokkal működnek. Részletek itt

Miért is jó ez?

Azért mert innentől nem kell keresnie kulcscsomóján melyik a kiskapu, melyik az első és melyik a hátsó ajtó kulcsa. Ezek mind működhetnek ugyanazzal a kulccsal.

Biztonsági kockázat van?

Nincs. Csak egyszerűbb mindennapi használat van, a betörőnek minden cilinderrel ugyanúgy el kell "bánnia". Kulcselhagyás esetén sincs különbség, ugyanis vagy a kulcscsomóját hagyja el, vagy azt az 1 kulcsot ami mindent nyit.

 

Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!