Kategóriák
Termékajánló
Hírek
2021.05.31
Szűrés
Gyártó
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Aereco szellőző EMM 973 sötét barna nem lezárható

aereco EMM973 szellőző
 • aereco EMM973 szellőző
 • aereco EMM973 szellőző
 • aereco EMM973 szellőző
Bruttó ár: 11 740 Ft
Szállítási határidő:
1-2 munkanap
 • Az Aereco S.A. által fejlesztett EMM légbevezetők automatikus higroszabályozású szellőzők. A helyiség páratartalmának függvényében automatikusan szabályozza a friss levegő mennyiségét. Annyi friss levegőt ereszt be, amennyi szükséges az optimális levegőminőséghez. Ennek a megoldásnak köszönhetően nincs fűtési energiaveszteség sem.

  A nem zárható kivitele alkalmassá teszi a nyílt égésterű gázkészülékek, kályhák, kandallók égési és szellőző levegőjének utánpótlására.

  A talapzat felszerelése egyéni igények alapján kétféle módon történhet, amellyel befolyásoljuk a levegő áramlási irányát, ezáltal növelve komfortérzetünket.

  Színét tekintve pl. mahagóni, dió színű nyílászárókhoz illik színben. Gyakran a nyílászárók külső és belső oldali színe eltérő, az általunk forgalmazott színekből viszont összeállíthatja az ön számára megfelelő belsőoldali légbevezető és külsőoldali rovarrács/esővédő-rovarráccsal szettet a kívánt színekben. Aereco DP0 vagy AEA típusú külső kiegészítőkkel kombinálva gondoskodhatunk az otthonunk külső védelméről is.

 • Szín
  Sötét barna
  Gyártó
  Aereco
  Cikkszám
  EMM973