Kategóriák
Termékajánló
Hírek
2021.06.24
2021.05.31
Szűrés
Gyártó
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Abus P12R vészfunkciós zárbetét 30x30

Abus P12R vészfunkciós zárbetét 30x30
 • Abus P12R vészfunkciós zárbetét 30x30
 • Abus P12R vészfunkciós zárbetét 30x30
Bruttó ár: 13 490 Ft
Szállítási határidő:
3-5 munkanap
Zárbetét változat 
:
Rövidebb oldal:
Hosszabb oldal:

 • Az Abus P12R zárbetét a gyártó által a közép-felső kategóriába lett pozícionálva. Ár/érték aránya jónak mondható, hiszen gyárilag megtalálható benne a vészfunkció. Csapok számában a kategória átlagát hozza, oldalanként 12-őt találunk, mely már elegendő, hogy biztonsági zárbetétként megfelelő védelmet nyújtson letapogatás ellen. A P12R rendelkezik törésvédelemmel is, mellyel az általánosan előforduló betörési módok ellen hatásos védelmet nyújt. 

  Az Abus P12R zárbetét kulcsai tartalmaznak némi érdekességet, ugyanis behelyezéskor a hegyén ütközik fel, így alkalmazható olyan ajtóknál is ahol a fúrásvédelmet egy elforduló acél "sapka" szolgáltatja. (nem akad fel a kulcs válla) Kulcsból 5 db tartozék, melyeket kölönböző színű jelölőkkel tehetünk megkülönböztethetővé. A tartozák kódkártya szükséges a kulcs másolásához.

  A színes kulcsok előnye akkor mutatkozik meg ha egyszerre több P12R zárbetétet használ, mert egyazon kulcscsomón könnyedén megkülönböztetheti a kulcsokat. Erre a problémára megoldás lehet egyébként azonos zárlatú zárbetétek alkalmazása, melyről ide kattintva olvashat bővebben.

  Vészfunkciós zárbetét: olyan cilinder betét, amelynél ha belülről benne van a kulcs akkor is nyitható kívülről. Normál zárbetétek esetén ha belül benne a kulcs akkor kívülről nem nyitható. Kényelmes és korszerű megoldás mely hátránnyal nem jár, azonban számos szituációban előnyére lehet.

 • Kulcsok száma
  5 db
  Zárbetét mérete
  30x30
  Zárbetét változat 
  Vészfunkciós
  Rövidebb oldal
  30
  Hosszabb oldal
  30
  Csapok száma 
  6 aktív + 5 passzív
  Fúrásvédelem 
  Igen
  Törésvédelem 
  Igen
  Letapogatás védelem 
  Igen
  Kódkártya 
  Igen
  Kulcsmásolás védelem 
  Igen
  Bumping key védelem 
  Igen
  Maghúzás védelem 
  Igen
  Garancia
  12 hónap
  Cikkszám
  P12RVF3030