A szállítás 30.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES!

Abus P12R vészfunkciós zárbetét 30x30
Abus P12R vészfunkciós zárbetét 30x30
Bruttó ár: 15 990 Ft

Abus P12R vészfunkciós zárbetét 30x30

Megérkezik Önhöz

1-2 munkanapon belül

Kulcsok száma
5 db
Zárbetét mérete
30x30
Raktáron
Bruttó ár: 15 990 Ft
Termék bemutatása

Az Abus P12R zárbetét a gyártó által a közép-felső kategóriába lett pozícionálva. Ár/érték aránya jónak mondható, hiszen gyárilag megtalálható benne a vészfunkció. Csapok számában a kategória átlagát hozza, oldalanként 12-őt találunk, mely már elegendő, hogy biztonsági zárbetétként megfelelő védelmet nyújtson letapogatás ellen. A P12R rendelkezik törésvédelemmel is, mellyel az általánosan előforduló betörési módok ellen hatásos védelmet nyújt. 

Az Abus P12R zárbetét kulcsai tartalmaznak némi érdekességet, ugyanis behelyezéskor a hegyén ütközik fel, így alkalmazható olyan ajtóknál is ahol a fúrásvédelmet egy elforduló acél "sapka" szolgáltatja. (nem akad fel a kulcs válla) Kulcsból 5 db tartozék, melyeket kölönböző színű jelölőkkel tehetünk megkülönböztethetővé. A tartozák kódkártya szükséges a kulcs másolásához.

A színes kulcsok előnye akkor mutatkozik meg ha egyszerre több P12R zárbetétet használ, mert egyazon kulcscsomón könnyedén megkülönböztetheti a kulcsokat. Erre a problémára megoldás lehet egyébként azonos zárlatú zárbetétek alkalmazása, melyről ide kattintva olvashat bővebben.

Vészfunkciós zárbetét: olyan cilinder betét, amelynél ha belülről benne van a kulcs akkor is nyitható kívülről. Normál zárbetétek esetén ha belül benne a kulcs akkor kívülről nem nyitható. Kényelmes és korszerű megoldás mely hátránnyal nem jár, azonban számos szituációban előnyére lehet.

Részletes adatok
Zárbetét változat:
Vészfunkciós
Rövidebb oldal:
30
Hosszabb oldal:
30
Csapok száma:
6 aktív + 5 passzív
Fúrásvédelem:
Igen
Törésvédelem:
Igen
Letapogatás védelem:
Igen
Kódkártya:
Igen
Kulcsmásolás védelem:
Igen
Bumping key védelem:
Igen
Maghúzás védelem:
Igen
Garancia:
12 hónap
Cikkszám:
P12RVF3030
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!