A szállítás 20.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES!

Abus Bravus 3500 MX biztonsági zárbetét 30x30
Abus Bravus 3500 MX biztonsági zárbetét 30x30
Bruttó ár: 35 990 Ft

Abus Bravus 3500 MX biztonsági zárbetét 30x30

Raktáron
Bruttó ár: 35 990 Ft
Termék bemutatása

Webáruházunk kínálatának az Abus Bravus 3500 MX Magnet zárbetét igen előkelő tagja. A zárbetétek világában egy igen magas pozícióban szereplő biztonsági zárbetét. Használata, a lakossági, és céges szegmensben is, egyaránt ajánlott, mivel az elérhető legmagasabb védelmi szintet nyújtja. Akár otthonunk, akár egy irodaház, akár egy pénzintézet tekintetében gondolkodunk megfelelő védelemről, biztosak lehetünk benne, hogy teljes mértékben megállja helyét.

Kulcsazonosítása 16 db 3 sorban elhelyezkedő aktív csappal történik, illetve intellitec rendszerrel, beépített mágneses technológiával, és igen magas szintű letapogatás elleni védelemmel hivatott biztonságot nyújtani. 3db magas kopásállóságú gyári kulcsával, és prémium minőségű alkatrészeivel, 5 év garanciájával, hosszú élettartamot és hibamentes működést ígér.

A 16 pontos kulcsazonosítása, a 6 db normál rugós csapot, 4db felső rugós csapot, 4db oldalsó passzívcsapot, 1db mágneses csapot, és az intellitec rendszert foglalja magába. Fúrt kulcsos kialakítású, fektetett kulcsállású, használata kézreálló, kényelmes. Moduláris felépítése szabadságot nyújt számunkra akár egy költözés miatti, vagy ajtócsere miatti, későbbi méretváltoztatásra. Kulcsai hosszú nyakkal készülnek, így nem probléma, ha kissé mélyebbre lett szerelve zárbetétünk.

Ajánlásai, tanúsítványai:

  1. Teljes körű Mabisz ajánlás
  2. Gyártói tanúsítás: ISO 9001
  3. Terméktanúsítás: A DIN 18252 és a DIN EN 1303 szerint
  4. Biztonsági zárbetét: 6. osztály, a DIN 1303 szerint

Szolgáltatásaink az Abus 3500 MX magnet zárbetéthez

  1. Kulcsmásolás: Kulcsmásolás szolgáltatás abban az esetben kérhető, amennyiben felmutatja a zárbetéthez tartozó kódkártyát. Így elkerülhető hogy illetéktelenek másolathoz jussanak a lakásunk, irodánk, bejárati ajtajához tartozó kulcsról.
  2. Azonos zárlat: Amennyiben több Abus Bravus 3500 MX Magnet zárbetétet rendel, az is megoldható, hogy mind ugyanazzal a kulccsal működjön.
Részletes adatok
Zárbetét változat:
Normál
Rövidebb oldal:
30
Hosszabb oldal:
30
Csapok száma:
16 csap + Magnetic rendszer
Fúrásvédelem:
Igen
Törésvédelem:
Igen
Letapogatás védelem:
Igen
Kódkártya:
Igen
Kulcsmásolás védelem:
Igen
Bumping key védelem:
Igen
Maghúzás védelem:
Igen
Garancia:
12 hónap
Cikkszám:
B3500N3030
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!