Kategóriák
Nagykereskedelem

Termékajánló
Hírek
2016.08.26
Tanúsítvány
SSL Certificate
MABISZ ajánlások

Mabisz logó

Termékeink MABISZ ajánlásait megtekintheti, a képre kattitntva.

Gyártók
Abus logó Titan logó
Tokoz logó Euro-elzett logó
Kaba Elzett logó Hoppe logó
G-U logó Dorma logó
Brano logó MCM logó
Siso logó Ronis logó
Elga-Zár logó Geze logó
Maco logó Dom logó
Szűrés
Gyártó

Zárbetét szolgáltatások

Főkategória >Zárbetét >Zárbetét szolgáltatások

Webáruházunk több mint 10 éve van jelen a hazai zárbetét piacon, ezen idő alatt sikerült Magyarország egyik legkorszerűbb szerelő műhelyét kialakítanunk, ahol napi számos zárrendszert készítenek kollégáink. A zárrendszerek egyaránt lehetnek azonos zárlatúak és főkulcsosak, mindkettő megrendeléséhez saját fejlesztésű applikációt készítettünk.

Azonos zárlatú zárrendszer: Olyan zárbetétek és lakatok összessége melyek azonos kulccsal működnek. A zárbetétek lehetnek akár különböző méretűek és változatúak egy rendszeren belül.

Főkulcsos zárrendszer: Olyan zárbetétek és lakatok összessége ahol megszabható, hogy melyik kulcs melyik elemeket nyissa és melyeket ne. Ezáltal a belépési jogosultságok kontrollálhatóak.

Kulcsmásolás kódkártya alapján: Áruházunkban lehetősége van kódkártya alapján történő kulcsmásolás rendelésére is. Ehhez elengedhetetlen a zárbetéthez kapott kódkártya, ugyanis csak az ezen található kódszám alapján tudjuk a hozzátartozó kulcsot másolni. Így több kulccsal tudja használni már meglévő zárbetétét vagy zárrendszerét.

Zárbetét rendelés kódkártya alapján: Áruházunkban lehetősége van kódkártya alapján történő zárbetét rendelésre is. Ehhez elengedhetetlen a zárbetéthez kapott kódkártya, ugyanis csak az ezen található kódszám alapján tudjuk a zárbetétet elkészíteni. Így a már meglévő kulcsokkal tudja használni az új zárbetétet is.Webáruház készítés