A szállítás 30.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES!

Hírek

2021.06.24

Abus Bravus 3500

Kínálatunkba újabb csúcsmodell érkezett a németországi Abus-tól, amely nem más mint a Bravus család mágneses technológiával felszerelt 3500-as típus. Pontos és hivatalos neve Abus Bravus 3500 MX Magnetic. A Bravus család már többéves múltra tekint vissza webáruházunk zárbetét kínálatában, az általunk korábban forgalmazott 3000-es típus kifejezett slágertermék azon vásárlóink között akik német minőséget és kimagasló biztonságot keresnek.

Innentől mit sem egyszerűbb belátni, az eddig jól bevált receptet ha megfejeljük újabb technológiai adalékkal akkor abból rossz nem lehet. Ez a zárbetét az Abus kínálatának jelenlegi csúcsa hazánkban, magas biztonságot nyújt, valamint kiemelkedően magas minőséget melyet a Pfaffenhain gyár makulátlan hírneve fémjelez.

Abus Bravus 3500

A zárbetét legnagyobb újítása a mágneses technológia, amely a kulcsainak illetéktelen kulcsmásolást hívatott méginkább erősíteni, segítségével nem elegendő a kulcs fizikai méretének egyezősége, a benne elhelyezett mágneses elemnek is passzolnia kell a zárbetétben lévő ellenőrző rendszerhez.

Kulcsból 3 db tartozék, de természetesen további kulcsokkal is rendelhető. Ha már a rendelhetőségnél tartunk érdemes megemlítenünk, hogy a zárbetét több mint 200 méretben elérhető nálunk, mely hatalmas méretválasztékot az MX megoldás tesz elehetővé. Az MX gondoskodik a modularitásról, azaz a zárbetét részegységekből kerül saját műhelyünkben összeállításra. Alkatrész ellátottságunk teljeskörű, így a Bravus 3500 elérhető a teljes méretválaszték tekintetében normál, gombos és vészfunkciós változatokban.

A zárbetét itt érhető el: https://1kulcs.hu/Abus-Bravus-3500-MX-zarbetet-30x30

Vissza