A szállítás 30.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES!

Hírek

2021.01.25

Új kilincsek a láthatáron

Az 1kulcs.hu webáruház mindamellett, hogy klasszikusan zár és zárbetét kínálata mellé a közelmúltban a Yato kéziszerszámokat is felvette, igyekszik hű maradni a gyökereihez és hamarosan a kilincs termékkörre erősít rá. 

A termékcsoport már most is széles, mivel a Bussare teljes kínálata, míg a Hoppe termékekből a sláger típusok más most is kb. 60-70 féle kilincset jelentenek, azonban ez a szám a közeljövőben újabb 60-80 típussal gyarapszik.

A változás előfutára, hogy a kilincs kategória elrendezését teljesen újragondoltuk, mostmár a rozettás és hosszúcímes jellemzők alapján igazodhatunk el köztük. A hosszúcímest tovább bontottuk a lyukasztás alapján, így jöttek létre az 55, 68, 72, 85, 90, 92 mm-es alkategóriák. Így reméljük mindenki megtalálja a számára ideális változatot. Tovább az áruházba.

Hoppe logó

A törésvédő pajzsok és a műanyag ajtó kilincsek mind-mind külön kerültek, valamint létrejött a Medos Merkury kilincseknek egy nagyon érdekes kategóriája. A Merkury egy rozettás változat, azonban kilóg a sorból mert a mindkét oldalon kilincses verzión túl, egyik oldalt gombos és mindkét oldalon gombos változat is létezik belőle. A színválaszték is eltér az átlagostól, mert az ezüst mellett, fehér, matt fekete és antracit színekben is elérhető.

Ha már a színnél tartunk a hír megírásának pillanatában az antracit és a fekete kilincs tekinthető aktuálisan trendnek a piac ezen szegmensében. 

Vissza