Termékajánló

Fogyasztó barát

Hírek
2016.08.26
Tanúsítvány
SSL Certificate
MABISZ ajánlások

Mabisz logó

Termékeink MABISZ ajánlásait megtekintheti, a képre kattitntva.

Nagykereskedelem

Webzar.hu logó

Nagykereskedelmi webáruházunkat elérheti a fenti logóra kattintva.

Gyártók
Abus logó Titan logó
Tokoz logó Euro-elzett logó
Kaba Elzett logó Hoppe logó
G-U logó Dorma logó
Brano logó MCM logó
Siso logó Ronis logó
Elga-Zár logó Geze logó
Maco logó Dom logó
Szűrés
Gyártó

Hírek

2019.12.03
Új Abus lakatok kínálatunkban!

Abus lakatot széles választéka az 1kulcs.hu-n!

Kiváló minőségű Abus lakatokkal bővült ismét kínálatunk! Folyamatosan törekszünk arra, hogy a már jól ismert, bevált és természetesen magas minőséget képviselő gyártók palettáját áruházunkban bővítsük, a piaci igényeknek megfelelően és persze a még ismeretlen típusok, új technológiák bevezetésével olyan fajta korszerűsödést érjünk el a hazai piacon amely úgy biztonsági, mint kényelmi szempontból pozitív előrehaladást eredményeznek legyen szó a felhasználás bármely területéről. Az Abus-ról mint gyártóról úgy gondoljuk, hogy segítségünkre lehet ebben, hiszen a német minőség és precizitás ezen a területen már bizonyított, így minden vásárlónknak bátran ajánljuk termékeiket és igyekszünk megkönnyíteni minél több típus elérhetőségét.

Az általános lakatoktól egészen az extrém körülményeket is tűrő, kültéri, titalium és granit lakatokon át találhatóak új termékek illetve új méretek áruházunkban. A hosszított kengyeles változatok, azonos zárlatú lakatok is helyet kaptak korábbi testvéreik mellett. Itt külön megemlítenénk az új, ujjlenyomatos lakatot az Abus-tól amely 5650FP cikkszámon érhető el az áruházban.

Szemelőtt tartva a vásárlói igényeket új lakatpántok, konténerzárak, ajtókitekintők és ajtócsukók is felkerültek az áruházba. Természetesen nem állunk meg itt, a gyártóval kialakult jó kapcsolatnak köszönhetően hamarosan újra jelentkezünk még több új termékkel, termékcsoporttal!

 

 

Abus lakatok, lakatpántok, ajtócsukók, kitekintők hatalmas választékban!

 

Webáruház készítés