A szállítás 30.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES!

Hírek

2022.09.27 11:04

Munkaruházati kínálatunk bővítése történt az elmúlt héten

Munkaruházati kínálatunk bővítése történt az elmúlt héten

Áruházunk termékkínálata folyamatos bővítésen megy át. A munkaruházat kategória termékkínálata jelentősen bővült az elmúlt időszakban. Többféle munkásnadrág(deréknadrág, kertész nadrág és alsó és nadrág együtt) és softwell dzseki, polár pulóver és zipzáros kabát került fel kínálatunkba.

Az YT-80190 cikkszámú merevítős munkanadrág 11 zsebbel van ellátva.Anyagát tekintve pamut/35%/ és poliészter/65%/ megfelelő keveréke.Az megfelelő anyag keveréke, lehetővé teszi mindkét anyag szilárdságának, jó hőtartásának és szakítószilárdságának kihasználását. A leginkább szakadásnak kitett részek hármas varrással lettek ellátva.

Az YT-80160 cikkszámú zipzáros kabát, 8 zsebbel ellátott felső, mely kopásálló anyagból készült. Nagy gramm súlyú pamutból készül, mely kellemes tapintású, azonkívül jól tartja a meleget és alapvető szakító szilárdságot biztosít. A hónalj résznél cipzár segítségével a szellőzést lehet állítani, ezzel is az izzadás kiküszöbölését lehet beállítani. Fényvisszaverő elemekkel van ellátva, melyek növelik a kabát viselőjének láthatóságát.

A teljes munkaruházati kínálatunkat itt megtalálja!

Vissza