Termékajánló
Hírek
Szűrés
Gyártó

Lakat blog

Napjainkban szeretünk mindent a lehető leggyorsabban és a lehető legkényelmesebben elintézni. Természetesen ez alól nem képez kivételt egy egyszerű, vagy akár egy komolyabb lakat megvásárlása sem, amelyhez történetesen nem elégséges a gyárilag hozzá tartozó kulcsmennyiség.

Webáruházunk ezen esetekre épp úgy fel van készülve mint amikor valakinek zárbetétre van szükséges sok kulccsal, nézzük meg, hogyan is történik ez nálunk.

 

Biztonsági lakat, hosszúkengyelű lakat, fúrt kulcsos lakat és még sorolhatnánk a kifejezésekat amivel az interneten szembe lehet találkozni. Mindegyiknek megvan a maga értelme, hiszen különböző felhasználói igényeket hívatottak kiszolgálni. Ebben a cikkben végigvesszük, hogy mely kifejezés mit is takar valójában, az adott típus hol tud többet nyújtani mint egy szokványos darab.

 

Üzleteinkben és webáruházunkban gyakran tapasztaljuk, hogy azon vásárlóink akik egy új ingatlan vagy telephely megvásárlását követően keresnek fel minket lakat vásárlási céllal, gyakran nem ismerik a lehetőséget, hogy bizony az a megvásárolni kívánt 3-5 vagy akár több száz darab, működhet akár ugyanazokkal a kulcsokkal.

Ebben a bejegyzésünkben ezt a lehetőséget, valamint az általa nyújtot lehetőségeket, előnyöket taglaljuk.