A szállítás 30.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES!

Lakat blog

A lakatot mindenki jól ismeri! Így gondolják ezt sokan, azonban biztosak vagyunk abban, hogy az alábbiakban számos olyan lakatokat érintő témát fogunk kicsit mélyebben megvizsgálni, amelyben mindenki találhat majd valamilyen új és hasznos információt. 

Bőröndlakat – ilyen típusok léteznek

Számtalan zár és lakat (pl. bőröndlakat) létezik a világon, mindegyik más és más helyzetben hivatott arra, hogy a lehető legjobban megőrizze értékeinket, s azok épségét egyaránt. A biztonság nagyon fontos akkor is, ha utazunk vagy amikor nyaralni készülünk, ezért állnak rendelkezésünkre a különféle utazási biztosítások, amelyek segítenek abban, hogy igazán nyugodtan hajthassuk álomra a fejünket.

Hogy ne csak mi, hanem a csomagjaink, s a benne lévő értékek és személyes holmik is biztonságban lehessenek, fontos gondoskodni a bőröndjeink megfelelő biztonságáról is. Ennek biztosításához megfelelő bőröndlakat, illetve bőröndzár szükségeltetik.

A korábbi bejegyzéseinkben kitértünk arra, hogy valójában a lakat sokkal több opciót rejthet magában, mint azt elsőre gondolnánk. Ezt a vonalat követve most nézzük meg, hogy lehetséges-e lakatok esetén az azonos zárlat lehetőségen túl, akár a főkulcsos vagy vezérkulcsos megoldás. Elöljáróban csak a lényeget áruljuk el. Igen, lehetséges.

 

Napjainkban szeretünk mindent a lehető leggyorsabban és a lehető legkényelmesebben elintézni. Természetesen ez alól nem képez kivételt egy egyszerű, vagy akár egy komolyabb lakat megvásárlása sem, amelyhez történetesen nem elégséges a gyárilag hozzá tartozó kulcsmennyiség.

Webáruházunk ezen esetekre épp úgy fel van készülve mint amikor valakinek zárbetétre van szükséges sok kulccsal, nézzük meg, hogyan is történik ez nálunk.

 

Biztonsági lakat, hosszúkengyelű lakat, fúrt kulcsos lakat és még sorolhatnánk a kifejezéseket amivel az interneten szembe lehet találkozni. Mindegyiknek megvan a maga értelme, hiszen különböző felhasználói igényeket hívatottak kiszolgálni. Ebben a cikkben végig vesszük, hogy mely kifejezés mit is takar valójában, az adott típus hol tud többet nyújtani mint egy szokványos darab.

 

Üzleteinkben és webáruházunkban gyakran tapasztaljuk, hogy azon vásárlóink akik egy új ingatlan vagy telephely megvásárlását követően keresnek fel minket lakat vásárlási céllal, gyakran nem ismerik a lehetőséget, hogy bizony az a megvásárolni kívánt 3-5 vagy akár több száz darab, működhet akár ugyanazokkal a kulcsokkal.

Ebben a bejegyzésünkben ezt a lehetőséget, valamint az általa nyújtott lehetőségeket, előnyöket taglaljuk.