Termékajánló
Hírek
Szűrés
Gyártó

Zárjavítás Nyíregyháza

Zárjavító Nyíregyháza 1kulcs

Zárjavítás Nyíregyháza

(Szabolcs-Szatmár-Bereg megye teljes területén )

Azon látogatóink akik Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területéről érdeklődnek a webáruházunkban megvásárolható termékek kapcsán zárcseréről, vagy zárjavításról, azzal a jó hírrel szolgálhatunk, hogy nyíregyházi partnerünk vállalja az alább felsorolt zárakkal, zárbetétekkel kapcsolatos szolgáltatások elvégzését.

  • zárcsere
  • zárbetét csere
  • zárjavítás
  • zárnyitás
  • betörés utáni helyreállítás
  • biztonságtechnikai tanácsadás
  • hevederzár és kiegészítő ablakzár utólagos felszerelés

Gyetkó János zárjavító

Tel.: +3620/552-89-14

Europ assistance zárjavítás Nyíregyháza

Europ Assistance szerződött partner

- Aegon lakásdoktor, Mestervonal 24 -

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye / Nyíregyháza teljes területén

Zárcsere:

Zárcserére általában annak elhasználódásakor/tönkremenetele esetén van szükség. A szolgáltatás lefedi az ajtózárak teljes palettáját, ideértve a kültéri és beltéri ajtókat egyaránt, fontos kiemelni, hogy többpontos zárak cseréje kifejezetten a Partner specialitásának tekinthető, mivel a megye legszélesebb többpontos zár kínálatát tudhatja maga mögött. A zárcsere szolgáltatás továbbá elérhető postaládák, lemezszekrények, pénzkazetták, esetén is. A zárcsere a jogosultságok megváltozásakor is, pl.: új lakás vásárlása, a kulcs elhagyása, vagy egy korábbi alkalmazott távozása esetén is megoldást nyújt a problémára.

Zárbetét csere:

Részben tér csak el a fenti szolgáltástól, elsősorban bejárati ajtók esetén igényelt szolgáltatás. A zárbetétek között különbség van minőségben, méretben, kialakításban egyaránt, a szervíz autóban ezek széles palettája megtalálható, melyek azonnal (újbóli kiszállás nélkül) beépíthetőek. Lehetőség van zárbetétek esetén speciális igények, pl. magas biztonsági fokozat, másolásvédelem, törésvédelem figyelembevételére, vagy akár azonos kulccsal működő hengerzárak felmérése és beépítése is megoldható. A hevederzárakban található fogaskerekes hengerzárak cseréje is elérhető lehetőség, akár azonos, akár magasabb biztonsági fokozatú zárbetét beépítésével.

Zárnyitás:

A szolgáltatást nevezhetjük kulcs nélküli zárnyitásnak is, leggyakrabban elhagyott kulcs (ha az volt az utolsó), beletört kulcs, vagy a zár/zárbetét - bezárt állapotban történő - elromlása esetén veszik igénybe. A nyitás az esetek közel 100%-ában ajtó sérülése nélkül történik.

Betörés utáni helyreállítás

Sajnos erre is szükség van amikor valamilyen eröszakos behatolás történik lazárt helyiségbe, ugyanis a töréntek ellenére azt újra be kell zárni. A helyreállítás gyakran a biztonsági szint egyidejű emelésével együtt történik. Azonban vannak esetek amikor ez egyébként elkerülhető lenne, ugyanis gyakori az eset amikor a meggondolatlan ügyfél berúgja, befeszíti az ajtót aztán a lakásba bejutva hívja a zárjavítót. Az események megfelelő sorrendje kisebb költséggel jár valószínüleg és az ajtó vagy a tok sérülése is teljes mértékben elkerülhető.

Hevederzár és kiegészítő ablakzár utólagos felszerelés

A biztonságtechnikai tanácsadás keretein belül jutunk el általában ezen utólagosan felszerelhető eszközökhöz. A hevederzárat bejárati ajtók (műanyag ajtókra is) megerősítéséhez szoktuk javasolni. Maga a hevederzár egy nagyon egyszerű szerkezet, azonban megfelelő szakszerűséggel történő felszereléssel, valamint egy minőségi fúrt kulcsos zárbetéttel képes az adott ajtó biztonsági szintjét sokszorosára emelni. Mivel betörések nem csak a bejárati ajtón keresztül történnek hanem az ablakokon keresztül is, ezért érdemes azokra is kiemelt figyelmet fordítani. Tapasztalataink alapján ablakok esetén a legritkább esetben törik be az üveget, mivel az komoly zajjal jár, amit bárki meghallhat. Sokkal nagyobb az esélye az ablak befeszítésének ami fa és műanyag ablakok esetén sokkal könnyebben véghezvihető mint azt sokan gondolnák. Megoldásként az Abus palettájáról szoktuk az FTS3003 ablakzárat javasolni, amely a befeszítést lehetetlenné teszi ablakok esetén. Bukó, nyíló, bukó-nyíló ablakokra egyaránt felszerelhető.

Ki Ő, hogyan történik a csere?

Partnerünk főfoglalkozásban több mint 20 éve foglalkozik Nyíregyházán helyszíni zárjavítással és lakatos munkákkal. Az eltelt időben több ezer elégedett ügyfél került általa kiszolgálásra, szinte az összes társasház közösképviseletével szerződéses viszonyt alakított ki, a zárak, ajtócsukók, elektromos zárak karbantartását illetően.

Szolgáltatásait a megrendelők elsősorban mint "helyszíni szolgáltatás" veszik igénybe, amikor is a telefonon egyeztetett címen a megbeszélt időben történik a munkavégzés. A szervízautóban a gyakori zárak és zárbetétek teljes palettája azonnal hozzáférhető, a ritkább típusok pedig általa rövid határidővel beszerezhetőek és beépíthetőek. (általában még aznap)

Székhelyén, a 4400 Nyíregyháza Rákóczi u. 34. szám alatt "Gyetkó Family" néven zárszaküzlet található, ahol a megye legszélesebb zárbetét és lakat kínálata tekinthető/vásárolható meg.