A szállítás 30.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES!

Yato erőcsomagok

YATO akkumulátoros gépekből összeállított csomagjainkat nevezzük YATO Erőcsomag – oknak. A 3 erőcsomagunk különböző célközönségnek készült.

Erőcsomag 1 – és 3: Nyílászáró beépítőknek ajánlott.

Erőcsomag 2: A lakossági felhasználásra ajánlott.

Ezen felosztásból nem a gépeink közötti minőségbeni különbségekre kell gondolni, ( mert ugyanaz a gép kerül minden csomagunkba ), hanem sokkal inkább arra, hogy ha a háztartásban felmerül egy kisebb javítani való, akkor az az esetek többségében egy akkumulátoros behajtóval megoldható, vagy kint a kertbéli barkácsoláshoz egy kisebb méretű sarokcsiszolót ( flex – et ) használ az ember. Amihez pedig már egy komolyabb fúrókalapács teljesítménye szükséges, ahhoz az elvégzendő feladathoz már az esetek többségében az átlagember hív valamiféle szakirányú seggítséget.

Csomagjaink tartalmaznak egy akkumulátorral és töltővel ellátott gépet, és ezek nélküli gépeket, illetve egy nagyobb teljesítményű második akkumulátort. Gépeink és akkumulátoraik ugyanozon rendszerben készültek, tehát mindegyik gépünk használható ugyanazon akkumulátorral.

Mindezen információk alapján elmondhatjuk, hogy egy erőcsomagot megvásárolva sokkal kedvezőbb áron juthatunk hozzá a számunkra megfelelő gépekhez, mintha azt egyesével vásárolnánk össze magunknak.


3db13