Szemüveg

A kezünk mellett ugyanolyan fontos a szemünket is védeni, már csak azért is, mert az ember szeme talán a leg sérülékenyebb érzékszerve. Egészsége és fontossága pedig megkérdőjelezhetetlen. A szemeink védelme kézenfekvően védőszemüvegek használatával a legegyszerűbb. A mai modern védőszemüvegek már igen magasfokú dizájnnal is kaphatók mindamellett, hogy a feléjük támasztott mechanikai védelmi és más elvárásoknak is megfelelnek. Na de a kérdés az, hogy mikor, milyet használjunk.

víztiszta lencse hosszabb ideig, akár egész nap is viselhető. A látást nem torzítja, így a szem nem fárad el nap végére sem. Viselete általános körülmények között ajánlott.

A sárga lencse javítja a kontrasztot, így zárt műhelyekben ahova kevesebb természetes fény jut be, vagy olyan helyeken javasolt, ahol gyenge a világítás, vagy rosszak a látási viszonyok. Mindemellett a sárga szín szemet nyugtató hatású.

A gumipánttal, és szigeteléssel ( szem körüli párnázattal ) ellátott típusok vegyszerállók. Így meggátolják, hogy a lencse mögé bármi is bejusson.

Hogy a párásodás se okozzon gondot, vannak szellőzőnyílással ellátott változatok is.

A szürke, fekete, vagy sötétített lencséjű szemüvegek a napfény káros hatásaitól is védenek.

Polarizált változatok a nagyon erős, vakító hő- és visszaverődő fények szűrésére alkalmasak.


20db 120