A szállítás 30.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES!

Törésvédő pajzs 90 mm kilincses
Törésvédő pajzs 90 mm kilincses
Online ár: 10 220 Ft

Törésvédő pajzs 90 mm kilincses

Megérkezik Önhöz

1-2 munkanapon belül

Raktáron, több mint 2 db
Saját raktárunkban
Online ár: 10 220 Ft
Termék bemutatása

Törésvédő pajzs. Amint a neve is utal rá ez a termék a hazánkban nagyon elterjedtnek mondható zártörés általi betörések megakadályozására szolgál. 

Az alapszabály szerint a zárbetét nem lóghat ki a zárcím síkjából többet mint 3 mm. Az olyan zárcímet amely kívülről van felszerelve nem szabad figyelembe venni a fenti szabály vizsgálatakor, mivel azt leszerelve már ki fog lógni a zárbetét. Vannak olyan ajtók jellemzően lépcsőházakban melyeknél a legrövidebb 30x30-as alapméretű zárbetét is kilóg 10-12 mm-t tökéletes lehetőséget biztosítva a zártöréshez. 

Hogyan valósul meg a védelem?

A törésvédő pajzsot belülről kell felszerelni átmenő csavarok segítségével. Mivel a csavar csak berülről hozzáférhető a külső oldalról a pajzs nem szerelhető le. A külső oldali pajzs vastagsága 13 mm ami a kilógó zárbetétet körülfogja ami így már nem megfogható, azaz nem eltörhető. A belső oldali pajzs is 5 mm vastag így az ajtó szilárdásga is megnő némileg mivel a két pajzs a zár két oldalán fut végig összecsavarozva.

A törésvédő pajzs két méretben érhető el 55 és 90 mm. Ezek a méretek a beépített zár méretére vonatkoznak, a kilincstengely közepének a távolságát jelölik a zárbetét kör alakú részének a közepétől mérve. Az 55 mm a Lővér zár mérete a 90 mm pedig a 7 cm-es vagy DOSE zárak méretezése.

A pajzs méretei:

A pajzs vastagsága A pajzs magassága A pajzs szélessége
Külső oldal 13 mm 238 mm 46 mm
Belső oldal 5 mm 235 mm 50 mm
Részletes adatok
Cikkszám:
TV90KKNYES
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!