Új jelszó kérése
 

Törésvédő pajzs 55 mm gombos

Törésvédő pajzs 55 mm gombos

Törésvédő pajzs. Amint a neve is utal rá ez a termék a hazánkban nagyon elterjedtnek mondható zártörés általi betörések megakadályozására szolgál. 

Az alapszabály szerint a zárbetét nem lóghat ki a zárcím síkjából többet mint 3 mm. Az olyan zárcímet amely kívülről van felszerelve nem szabad figyelembe venni a fenti szabály vizsgálatakor, mivel azt leszerelve már ki fog lógni a zárbetét. Vannak olyan ajtók jellemzően lépcsőházakban melyeknél a legrövidebb 30x30-as alapméretű zárbetét is kilóg 10-12 mm-t tökéletes lehetőséget biztosítva a zártöréshez. 

Hogyan valósul meg a védelem?

A törésvédő pajzsot belülről kell felszerelni átmenő csavarok segítségével. Mivel a csavar csak berülről hozzáférhető a külső oldalról a pajzs nem szerelhető le. A külső oldali pajzs vastagsága 13 mm ami a kilógó zárbetétet körülfogja ami így már nem megfogható, azaz nem eltörhető. A belső oldali pajzs is 5 mm vastag így az ajtó szilárdásga is megnő némileg mivel a két pajzs a zár két oldalán fut végig összecsavarozva.

A törésvédő pajzs két méretben érhető el 55 és 90 mm. Ezek a méretek a beépített zár méretére vonatkoznak, a kilincstengely közepének a távolságát jelölik a zárbetét kör alakú részének a közepétől mérve. Az 55 mm a Lővér zár mérete a 90 mm pedig a 7 cm-es vagy DOSE zárak méretezése.

A pajzs méretei:

A pajzs vastagsága A pajzs magassága A pajzs szélessége
Külső oldal 13 mm 165 mm 50 mm
Belső oldal 5 mm 160 mm 50 mm
Fő kategória >Kiegészítő ajtóhoz >Kilincs, zárcím, pajzs >Törésvédő pajzs, biztonsági kilincs
Bruttó ár: 4 480 Ft4480
A vásárlás után járó pontok: 448 Ft
Hasonló termékek
Részletes adatok
Hasonló termékek
Törésvédő pajzs 90 mm gombos
Bruttó ár: 5 090 Ft
Részletes adatok
EAN
0
Cikkszám
TV55GKNYES
Webáruház készítés