A szállítás 30.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES!

Hírek

2022.01.17 9:11

Yato termékek beérkezése

Yato termékek beérkezése

Az elmúlt héten nagyobb mennyiségű Yato szállítmány érkezett hozzánk. Elsődleges célunknak tartjuk, hogy az ország egyik legnagyobb Yato értésítőjévé váljunk.

 

Akik régóta várták, nekik jó hírrel szolgálhatunk, hogy a Yato YT-37200 cikkszámú kézi csempe emelő beérkezett és elérhetővé  vált áruházunkban. Az adott termék rendkívül hasznos és népszerű szerszám a burkolók körében. Az első sor csempe felrakását, a vízszintes és egyenes kialakítását hivatott megkönnyíteni, de használható akármilyen táblás termék szintezéséhez.

 

Néhány, nem régen felkerült termékre hívnám fel figyelmüket kedves vásárlóinknak.

Yato Ipari porszívó és a hozzátartozó szintetikus porzsákkal: A porszívó 2400W teljesítménnyel és 18 kPa szívóteljesítménnyel és 70 L tartállyal van felszerelve. Az erősen szennyezett felületeken a nagy teljesítmény gyors és könnyű munkát tesz lehetővé. Szállodák, irodák, üzletek, középületek tisztántartására ajánljuk. 

A szintetikus porszák, melynek anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működjön, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni a porszívó. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákokénál, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port,szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, így kihasználja a rendelkezésre álló helyet. A megteléséig nem csökkenti a szívóhatást, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében.

Vissza