A szállítás 30.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES!

Hírek

2022.01.05 11:11

Online Ügyfélszolgálat

Online Ügyfélszolgálat

Boldog Új Évet Kívánunk minden kedves vásárlónknak!

 

Áruházunk 2009-ben kezdte meg működését, az évek folyamán több fejlesztést hajtottunk végre mind kinézetben, mind a folyamatosan bővülő termékpaletta területén.

 

December hónapban megújuláson ment át a  webáruház felülete,a teljesen új kinézettel szeretnénk elérni, hogy vásárlóink könnyebben megtalálják az általuk keresett termékeket, illetve a felmerült kérdéseikre hamarabb kapjanak válaszokat.

 

Online ügyfélszolgálatot indítottunk, ezzel is segíteni szeretnénk a vásárlóinkat. Az oldalon található online ügyintézés fül alatt több dolgot el lehet intézni anélkül, hogy akár telefonálnia kellene nekünk. Egy űrlap kitöltésével rendelést módosíthat, törölhet, számlamásolatot kérhet vagy akár a nálunk vásárolt termék meghibásodását jelezheti. Esetleg egy adott termékünkkel kapcsolatban műszaki vagy technikai segítségre van szüksége, már egy adatlap kitöltésével is elérhet minket.

 

Az áruházunk a szerszámok kínálatát folyamatosan bővíti, ezáltal Magyarország egyik legnagyobb Yato szerszám kínálattal fog rendelkezni a közeljövőben.

Vissza