Termékajánló
Hírek
2021.05.31
Szűrés
Gyártó
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2021.01.16
Soudal termék bővülés

Akik figyelemmel kísérik az 1kulcs.hu webáruházat bizonyára tapasztalják, hogy a kinézet megváltoztatásával, korszerűsítésével egyidejűleg a kategória szerkezet is megújult. Határozott célunk lett, hogy a tradícionálisan zárbetét és zár termékkörből kilépjünk és egy sokkal szélesebb kínálatú shop képében jelenjünk meg.

Soudal logoA Yato szerszámok után a Soudal termékcsoport lett ennek a következő lépcsője, így összesen már több mint 100 Soudal termék kapott nálunk helyet. A szerszám, csavar és Soudal összességében lehetővé teszi, hogy általános barkácsolási feladatokhoz beszerezhető legyen 1 helyen szinte minden amire szükség lehet. Természetesen ezen termékkörök kimeríthetetlen lehetőségeket nyújtanak, így folyamatosan bővíteni fogjuk. Tervezetten ez a lépés a következőkben a RAL beépítés irányába terelődik, mert határozottan azt látjuk, hogy ez a jövő amikor egy ablak vagy ajtó beépítésről van szó. Soudal termékekből most számos új típusú ragasztó és szilikon jelent meg nálunk, mostmár elérhetőek a Soudal pillanatragasztók, a leggyakrabban használt technikai spray-k. Itt érhetőek el

A fenti sorok nem jelentik azt, hogy a zár vagy zárbetét vonalat bármennyire is elengednénk, szerencsére rendelkezünk kellő kapacitással arra, hogy egyszerre mindegyik fronton helyt álljunk, értendő ez a lakat termékcsoportunkra is.