Termékajánló
Hírek
2021.05.31
Szűrés
Gyártó
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2020.12.08
Frissítettük kinézetünket

Webáruházunk 2009-es indulása óta folyamatosan frissül az éppen aktuális trendeknek megfelelően, ebben a folyamatban ismét szintet léptünk, reméljük oldalunk több elemében jobban használható lett.

Zárbetétek esetén mindenhol befejeződött a termékek csoportosítása, ami által lehetőség van a zárbetét típus összes lehetséges variációját egyetlen felületről áttekinteni. Ezt elsősorban azon vásárlóink fogják igazán értékelni akik egyetlen zárbetét típust vásárolnak de abból több méretet együttesen. 

A fent taglalt összevonás természetesen a lakat és a többpontos zár kategóriákban is lezajlott, így ott is egyszerűbbé vált a vásárlás.

A másik ami szintén előrelépést jelent törzsvásárlóinknak a még részletesebben összeállított szűrési lehetőség, segítségével egy adott kategórián belül sokkal gyorsabbá és gördülékenyebbé válik a keresés, főleg, hogy ún. keresztszűrést alakítottunk ki, amely azt jelenti, hogy ha egy paraméterre szűrünk akkor az oldal újratöltődését követően csak a még elérhető opciók maradnak választhatóak. Így egy érték kiválasztása után látható miből is lehet még választani. Például, ha egy lakat esetén kiválasztotta, hogy számzáras legyen akkor értelemszerűen a kulccsal kapcsolatos lehetőségek inaktívvá vállnak.

Természetesen az oldal hátterének újítása mellett igyekszünk a tartalomra és a tájékoztatásra is kiemelt figyelmet fordítani, ezért elindítottuk blog oldalunkat, amely egyelőre zárbetét, lakat és zár témában dolgoz fel témákat. A blog a fejlécből bárhonnan elérhető.