Kategóriák
Termékajánló
Szűrés
Gyártó

Roto ablakvasalat

Főkategória >Ablak alkatrész >Roto ablakvasalat

Ez a kategória foglalja magába a ROTO NT ablakvasalat alkatrészeit, amelyek által pótolhatóak a már tönkrement, vagy esetleg eltűnt Roto vasalattal rendelkező műanyag, vagy fa ablak alkatrészei. Pl. ollószár, sarokcsapágy, sarokpánt, csappantyú csap, ollócsapágy takaró, záródarab, bukócsapágy stb.

A ROTO NT ablakvasalatokra jellemző, hogy a gyártó nagy figyelmet fordít a minőségre, a megbízhatóságra éa a biztonságra. A bukó-nyíló ablakok esetében a szárny alsó peremén gombafejes rögzítőcsap helyezkedik el, amely a bukócsapágyba zár, így biztosítva a magasabb biztonsági szintet. Még magasabbfokú biztonság érhető el az úgynevezett zárható ablakzárak alkalmazásával, amelyek webáruházunkban szintén elérhetőek.

Műanyag- és fa nyílászárókba valamint teraszajtókba is használatosak bukó, nyíló, és bukó-nyíló ablakokhoz az alábbi szárnytömegekig:

  • fa nyílászárók esetében maximum 150 kg
  • műanyag nyílászárók esetében maximum 130 kg

Ami az ablakvasalatok karbantartását illeti, érdemes őket legalább évente egyszer a rögzített helyükön megvizsgálni abból a szempontból, mennyire koptak meg, nem lazultak-e meg a rögzítő csavarok, nem kell-e a mozgó alkatrészeket megolajozni. Arra azonban fontos figyelni, hogy kizárólag olyan anyagok használta javasolt, amelyek nem befolyásolják az ablakvasalatok korrózió elleni védelmét!

A nyíló és a bukó-nyíló ablakok esetében ajánlott a kitámasztó használata, hiszen ki vannak téve a hirtelen széllökéseknek, a huzatnak, a becsapódás pedig nem tesz jót az ablakvasalatoknak. A kitámasztók szintén elérhetőek a kínálatunkban.

A gyártó 10 év működési garanciát vállal a ROTO NT ablakvasalatokra, amely a TÜV (Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft.) által is elismert minőségbiztosítási rendszer és az egyedülálló felületkezelési eljárás által lehetséges.

Annak érdekében, hogy kiválaszthassuk a számunkra megfelelő ablakvasalatot, 2 fő csoportra osztottuk fel őket:

  • fa ablakokhoz alkalmas vasalatok
  • műanyag ablakokhoz alkalmas vasalatok