Kulcsmásolás

A Webzár Kft. - egyéni vállalkozó elődeit is figyelembe - véve 2009-ben kezdte meg működését. A zárbetét és lakat értékesítés volt ezen idő alatt mindig is a figyelem középpontjában, valamint a hozzájuk tartozó szolgáltatások.

A forgalmazott zárbetétekhez és lakatokhoz kapcsolódóan kiemelten foglalkozunk kulcsmásolással is, azaz a termékek jelentős része megrendelhető webáruházunkból a gyárilag hozzátartozó kulcsokon felül extra mennyiséggel is.

A szolgáltatásunk kapcsán megemlítendő: 

- minden esetben gyári nyerskulcsot használunk, nem utángyártottat

- Silca gépparkkal rendelkezünk, közte a jelenlegi csúcsmodell Futura Pro Engraving géppel

- sok esetben a kulcsot nem másoljuk, hanem újból legyártjuk a gyár paraméterek alapján

A kulcsmásolást minden terméknél ahol elérhető, az alábbi fotón ábrázolt módon tudja igénybevenni.

Online kulcsmásolás

A kulcsmásolás a fenti módon igénybevéve a termékkel, azaz a zárbetéttel vagy éppen a lakattal együtt érkezik meg Önhöz. Több konkurens webáruházzal szemben esetünkben a kulcsmásolás nem jelent időben hosszabb kiszolgálást, hiszen ezt mi magunk végezzük saját eszközparkkal. A gyorsaságunk részben kimagaslóan felszerelt műhelyünknek, részben több mint 10 éves tapasztalatunknak köszönhető.

Szolgáltatásaink köre melyet zárbetétekhez és lakatokhoz kínálunk korántsem merül ki a kulcsmásolásban, ugyanis zárrendszer készítéssel, zárbetét javítással is foglalkozunk. Külön kiemelném, kulcsmásolás kapcsán azt a tényt, hogy nálunk van lehetőség ezt a szolgáltatást utólagosan is igénybevenni. Azaz, tud a már meglévő zárbetétjéhez utólagosan a mellékelt kódkártya alapján is kulcsot rendelni. Ez a megoldás mindamellett, hogy kényelmes, nem drágább érdemben mintha felkeresné a sarki kulcsmásolót. Kifejezett előnye viszont, hogy garantáltan gyári alapnyag kerül alkalmazásra, valamint a kulcs nem másolásra, hanem a gyári paraméterek alapján legyártásra kerül, így kizárva mindenféle pontatlanság lehetőségét. Erről a szolgáltatásról ide kattintva tudhat meg további részleteket.

A szolgáltatásnak egyébként a Silca (Italy) gépparkunk adja az alapját.