Termékajánló

Fogyasztó barát

Hírek
2016.08.26
Tanúsítvány
SSL Certificate
MABISZ ajánlások

Mabisz logó

Termékeink MABISZ ajánlásait megtekintheti, a képre kattitntva.

Nagykereskedelem

Webzar.hu logó

Nagykereskedelmi webáruházunkat elérheti a fenti logóra kattintva.

Gyártók
Abus logó Titan logó
Tokoz logó Euro-elzett logó
Kaba Elzett logó Hoppe logó
G-U logó Dorma logó
Brano logó MCM logó
Siso logó Ronis logó
Elga-Zár logó Geze logó
Maco logó Dom logó
Szűrés
Gyártó

Hevederzár betét rögzítés

"miskolci" hevederzár betét rögzítése:

Amennyiben valaki "miskolci" hevederzárral rendelkezik és abban szeretne zárbetétet cserélni akkor annak rögzítését illetően 2 módozattal találkozhat:

1. lemezzel: ebben az esetben nem szükséges leszerelni a teljes zárat, elegendő belülről a belső pajzsot leszedni, amit a zár közepén a két átmenő - általában kapupánt fejű - csavar tart. A pajzs levételét követően a hevederzár betét egyszerűen kihúzható a zárból, mivel eddig az oldalról hozzácsavarozott méretezett lemez akadályozta meg, hogy kiférjen a belső pajzson kialakított zárbetét alakú lyukon.

Miskolci hevederzár betét szemből Miskolci hevederzár betét

2. csavarral:  ebben az esetben a cseréhez a teljes hevederzárat le szükséges szerelni, mert a zárbetét az ajtóba a zár felől belógó csonkba van rögzítve oldalról (a zárbetét alja felől) egy M5 csavarral. 

ICSA heveder zár betét ICSA heveder zár betét alulról

Fontos! Az általunk forgalmazott "miskolci" hevederzár betét az 1. számú módon rögzíthető, semmilyen utólagos furattal nem rendelkezik. Minden esetben tartozékként adjuk hozzá a méretezett lemezt és a csavart, így azok is be tudják építeni akiknek eddig a 2. változat szerint volt a rögzítés megoldva.

Miért nincs furat? Azért, mert tapasztaltunk sajnos olyat, hogy a furat elhelyezkedése a hevederzáron gyártónként eltérő volt. Az 1. számú rögzítést tekinthetjük univerzálisnak az minden "miskolci" hevederzár esetén alkalmazható.

 

Fogaskerekes zárbetét kínálatunkat ide kattintva érheti el.

 

 

 

 

 

 

 

 

Webáruház készítés