Kategóriák
Termékajánló

Weboldalunk felépítését és grafikai elemeit az EzMarketing.hu készítette.

Hírek
2021.06.24
2021.05.31
Szűrés
Gyártó
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Füldugó, fülvédő

Főkategória >Munkavédelem >Füldugó, fülvédő

Azokat a védőeszközöket amelyek a hangos zajoktól és hanghatásoktól védik fülünket és hallásunkat, Fülvédőknek nevezzük. A gyárakban, üzemekben, a munkaállomások közelében hallható, a gépek által generált hangos zajokat gyakran alábecsülik az emberek, és annak káros hatásával nem foglalkoznak. A káros hatás pedig úgy jelentkezik, hogy a belső fülben lévő szőrsejtek elhalnak, és ezek nem képesek megújulni. A halláskárosodás pedig azért olyan alattomos betegség, mert lappangva jön és gyógyíthatatlan. Először csak a magas hangok érzékelése romlik, a közepes és mély hangok érzékelése csak később. Ezért a fülünk és hallásunk védelme alap.

A Webzár KFT kínálatában egyszer használatos füldugók, pántos füldugók, és fejpántos fülvédők is egyaránt megtalálhatóak.

Egyszer használatos füldugóink 5pár/csomag kiszerelésben érhetőek el.

Pántos füldugó nyakba akasztva kiküszöböli azt a lehetőséget, hogy a fülből kiesve elhagyjuk füldugónk akár egyik felét is.

Fejpántos fülvédő pedig a szűk, vagy érzékeny hallójáratú emberek jóbarátja lehet, mivel ezt nem kell hallójáratba helyezni. Betakarván az egész fület, nem csak a hallójáratot, hanem az egész fület védi.


Sorrend:

420 Ft
Raktárkészlet: VAN
1 420 Ft
Raktárkészlet: VAN
300 Ft
Raktárkészlet: VAN