A kiszállítás 20.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES!

Bútorzár

Ezen kategórián belül találkozhat Ronis, Elga, Strong, Lehmann, Anbo, valamint SISO zárak széles választékával. Felhasználási körüket tekintve szinte lehetetlen felsorolni mindegyiket, a leggyakrabban keresett termékek közé tartozik vitrin zár, postaláda zár, fegyverszekrény zár, fiókzár, vagy öltözőszekrény zár. Azonban ha a felsorolt címszavak alapján nem találta volna meg az Önnek szükségeset, akkor is ajánlom hogy vegye szemügyre kínálatunkat hiszen nagy valószínüséggel megtalálja a keresett terméket.


Raktáron
960 Ft
Raktáron
2 040 Ft
Raktáron
960 Ft
Raktáron
2 350 Ft
Raktáron
4 030 Ft
Raktáron
1 730 Ft
Raktáron
1 140 Ft
Raktáron
1 300 Ft
Raktáron
1 420 Ft
Raktáron
1 260 Ft
 

A Ronis záraknak nem csak az értékesítésével foglalkozunk, hanem lehetősége van a kedves vásárlónak, hogy különböző szolgáltatásokat vegyen igénybe a megrendeléskor. Ezek a szolgáltatások a Ronis zárak számos típusát érintik. Tetszés szerint választható, hogy az adott zárak azonosra legyenek kódolva (azaz minden zárat ugyanaz a kulcs nyisson). Másik választható opcióként megemlíteném a főkulcsos kialakítású rendszert is, amelyet a vásárló igényei szerint készítünk el. Ez a Ronis zárak azon változatát takarja, amelyek mindegyike rendelkezik 2 darab egyedi kulcssal, azonban (tetszés szerint megválasztott mennyiségben) készítünk olyan kulcsot, amely képes kinyitni az összes alárendelt zárat a rendszerben. Emellett a két említett főtípus mellett természetesen lehetőség van kulcs másolásra is, amelyet a megrendelés leadásakor is megadhat, hogy hány plusz kulcsra tart igényt, vagy akár későbbiekben is módjában áll, hogy további kulcsokat kérjen a már meglévő zárhoz.

A kínálatunkban a Ronis mellett megtalálhatóak természetesen az Elga valamint a Siso típusú zárak is, cilinderes és tollas kulcsos változatokban, valamint a beszerelés módját illetően rászegző és bevéső kialakításúak egyaránt. A választék itt is széles körű, hiszen ha öltözőszekrényre, fémszekrényre, pénzkazettára vagy akár postaládára (levélszekrényre) keres a vásárló zárat, nagy valószínűséggel meg is találja a számára legmegfelelőbbet legyen szó új beépítésről vagy már meglévő zár pótlásáról.

Bútorzár, postaládazár a belsőtartalom védelméért

Értékeinket nem csak a lakáson belül, hanem azon kívül is szeretnénk biztonságban tudni. A furfangos tolvajok ugyanis sok esetben nem kínlódnak a lakásba való bejutással, hanem azon kívül igyekeznek a könnyű prédához jutni. A postaláda az egyik legegyszerűbb módja, hogy az illetéktelen személy információkhoz, pénzhez jusson. Bizonyára Ön sem örülne neki, ha valaki az Ön leveleit tulajdonítaná el. A legtöbb postaláda nem rendelkezik komolyabb védelemmel, így a tolvaj számára gyerekjáték kinyitni. Főleg társasházak esetén juthat könnyű prédához, hisz ebben az esetben egymás után több postaládát fel tud törni, így nagyobb eséllyel juthat pénzhez. Egy ilyen postaláda zár feltörés esetén ritka, hogy a tolvaj finoman jár el, így valószínűleg szüksége lesz egy új zárra, rosszabb esetben a teljes postaláda cserére szorul. Az új postaládához szüksége lesz egy új zárra, ami jobban ellenáll a tolvajok támadásainak. Szerencsére ma már a levélszekrényekhez is modern zárakat készítenek, hogy az illetéktelenek minél nehezebben jussanak hozzá a postaláda tartalmához. Ez azért is fontos, mert ha ugyan pénzt nem is találnak, azonban személyes adatokhoz férhetnek hozzá a levelek által, amiket a későbbiekben akár fel is használhatnak Ön ellen.

Azt azonban ne gondoljuk, hogy a betörők a könnyű préda megszerzése után elégedetten odébb állnak. Ha ugyanis pénzhez jutnak már a postaládánál, gyakori, hogy vérszemet kapnak és ott helyben, esetleg egy későbbi időpontban visszatérnek, hogy további zsákmányt szerezzenek. Egy jó zárral felszerelt ajtó könnyen elveheti az illetéktelen behatoló kedvét a további próbálkozástól. Sajnos, azonban az a tapasztalat, hogy a lakosság nagy része nem veszi elég komolyan otthona védelmét és a zárak kiválasztásánál a legfontosabb szempont maga az ár. Azonban azt senki se gondolja, hogy egy olcsó, silány gyártmányú zár hosszan ellen tud állni a betörők próbálkozásainak. A lakásba bejutva, főleg abban az esetben, ha a tulajdonos nincs otthon, szabadon kutathat értékes zsákmány után. Profi betörők esetén, sajnos egy jobb gyártmányú zár is csak egy kicsivel tovább bírja. Így a legokosabb, ha a lakásba bejutó tolvajok dolgát megnehezíti és nem adja könnyen a kezükre értékeit. A lakásban lévő nagyobb értékek megóvására kiváló módszer a bútorzár alkalmazása. Ráadásul némely bútorzár egyáltalán nem feltűnő, így nem fog rajta senkinek megakadnia a tekintete.

Bútorzárat nem csak a betörők ellen lehet alkalmazni, de abban az esetben is, ha valami sokkal inkább hétköznapi okunk van rá. Magyarországon nem gyakori a fegyverviselési engedéllyel rendelkezők száma, azonban akinek van saját lőfegyvere, annak sem lehet elől, hanem köteles elzárva tartani a lőszertől külön. A tárolásra tehát nem megfelelő egy átlagos szekrény, hanem olyanra van szükség, ami zárható, így biztosan nem jut más kezére, valamint a gyermek sem tud hozzáférni. Ugyanakkor bizonyos iratok esetében is jobb egy biztos hely, ahol biztonságban tudhatjuk őket, például az íróasztal fiókjában. Az öltözőszekrények esetében olyan zárra van szükség, mely jól bírja az igénybevételt, hiszen helyszín függvényében valószínűleg sokszor lesz használva, így nem ragadhat be. A bútorzár közel sem olyan ritka, mint azt páran gondolnák, hiszen nem csak a betörők ellen, de számos egyéb okból kifolyólag is hasznos lehet. A széles választéknak köszönhetően pedig bőven lehet válogatni közülük, így Ön is ráakadhat a leginkább a céljának megfelelő bútorzárra.