A szállítás 30.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES!

Bútorzár

Bútorzárakkal gyakran találkozunk a mindennapjainkban, és már oly természetessé váltak környezetünkben, hogy észre sem vesszük őket, fel sem tűnnek hogy ott vannak. Gondoljunk csak bele nagymamánál a régi vitrines szekrényen biztos hogy van zár, a régi nagy kétajtós ruhásszekrényeken is volt zár, bárszekrényeken is megtalálhatóak, irodákban az iratszekrényeken is szokott lenni zár, fiókos szekrényeken is szokott lenni fiókzár, postaládákról, öltözőszekrényekről, fegyverszekrényekről, áruházak bejáratánál található érmebedobós értékmegőrző szekrényekről nem is beszélve. Ezeket gyűjtőnéven bútorzáraknak nevezzük. Ezen zártípusoknak is többféle változatuk, méretük, gyártójuk létezik. Kínálatunkban szinte minden változatot és ellendarabját megtalálhat a különböző gyártók termékei között ( Ronis, Elga, Strong, Lehmann, Anbo, Siso ).


52db
Raktáron, több mint 10 db
Saját raktárunkban
 
Online ár: 1 230 Ft
Raktáron, több mint 10 db
Saját raktárunkban
 
Online ár: 550 Ft
Raktáron, több mint 10 db
Saját raktárunkban
 
Online ár: 3 190 Ft
Raktáron, több mint 10 db
Saját raktárunkban
 
Online ár: 1 230 Ft
Raktáron, több mint 10 db
Saját raktárunkban
 
Online ár: 3 190 Ft
Raktáron, több mint 10 db
Saját raktárunkban
 
Online ár: 2 670 Ft
Raktáron, több mint 5 db
Saját raktárunkban
 
Online ár: 5 020 Ft
Raktáron, több mint 2 db
Saját raktárunkban
 
Online ár: 1 940 Ft
Raktáron, több mint 10 db
Saját raktárunkban
 
Online ár: 1 290 Ft
Raktáron, több mint 10 db
Saját raktárunkban
 
Online ár: 1 770 Ft
Raktáron, több mint 2 db
Saját raktárunkban
 
Online ár: 3 250 Ft
Raktáron
Saját raktárunkban
 
Online ár: 1 360 Ft
Raktáron
Saját raktárunkban
 
Online ár: 3 190 Ft
 

A Ronis záraknak nem csak az értékesítésével foglalkozunk, hanem lehetősége van a kedves vásárlónak, hogy különböző szolgáltatásokat vegyen igénybe a megrendeléskor. Ezek a szolgáltatások a Ronis zárak számos típusát érintik. Tetszés szerint választható, hogy az adott zárak azonosra legyenek kódolva (azaz minden zárat ugyanaz a kulcs nyisson). Másik választható opcióként megemlíteném a főkulcsos kialakítású rendszert is, amelyet a vásárló igényei szerint készítünk el. Ez a Ronis zárak azon változatát takarja, amelyek mindegyike rendelkezik 2 darab egyedi kulcssal, azonban (tetszés szerint megválasztott mennyiségben) készítünk olyan kulcsot, amely képes kinyitni az összes alárendelt zárat a rendszerben. Emellett a két említett főtípus mellett természetesen lehetőség van kulcs másolásra is, amelyet a megrendelés leadásakor is megadhat, hogy hány plusz kulcsra tart igényt, vagy akár későbbiekben is módjában áll, hogy további kulcsokat kérjen a már meglévő zárhoz.

A kínálatunkban a Ronis mellett megtalálhatóak természetesen az Elga valamint a Siso típusú zárak is, cilinderes és tollas kulcsos változatokban, valamint a beszerelés módját illetően rászegző és bevéső kialakításúak egyaránt. A választék itt is széles körű, hiszen ha öltözőszekrényre, fémszekrényre, pénzkazettára vagy akár postaládára (levélszekrényre) keres a vásárló zárat, nagy valószínűséggel meg is találja a számára legmegfelelőbbet legyen szó új beépítésről vagy már meglévő zár pótlásáról.

Bútorzár, postaládazár a belsőtartalom védelméért

Értékeinket nem csak a lakáson belül, hanem azon kívül is szeretnénk biztonságban tudni. A furfangos tolvajok ugyanis sok esetben nem kínlódnak a lakásba való bejutással, hanem azon kívül igyekeznek a könnyű prédához jutni. A postaláda az egyik legegyszerűbb módja, hogy az illetéktelen személy információkhoz, pénzhez jusson. Bizonyára Ön sem örülne neki, ha valaki az Ön leveleit tulajdonítaná el. A legtöbb postaláda nem rendelkezik komolyabb védelemmel, így a tolvaj számára gyerekjáték kinyitni. Főleg társasházak esetén juthat könnyű prédához, hisz ebben az esetben egymás után több postaládát fel tud törni, így nagyobb eséllyel juthat pénzhez. Egy ilyen postaláda zár feltörés esetén ritka, hogy a tolvaj finoman jár el, így valószínűleg szüksége lesz egy új zárra, rosszabb esetben a teljes postaláda cserére szorul. Az új postaládához szüksége lesz egy új zárra, ami jobban ellenáll a tolvajok támadásainak. Szerencsére ma már a levélszekrényekhez is modern zárakat készítenek, hogy az illetéktelenek minél nehezebben jussanak hozzá a postaláda tartalmához. Ez azért is fontos, mert ha ugyan pénzt nem is találnak, azonban személyes adatokhoz férhetnek hozzá a levelek által, amiket a későbbiekben akár fel is használhatnak Ön ellen.

Azt azonban ne gondoljuk, hogy a betörők a könnyű préda megszerzése után elégedetten odébb állnak. Ha ugyanis pénzhez jutnak már a postaládánál, gyakori, hogy vérszemet kapnak és ott helyben, esetleg egy későbbi időpontban visszatérnek, hogy további zsákmányt szerezzenek. Egy jó zárral felszerelt ajtó könnyen elveheti az illetéktelen behatoló kedvét a további próbálkozástól. Sajnos, azonban az a tapasztalat, hogy a lakosság nagy része nem veszi elég komolyan otthona védelmét és a zárak kiválasztásánál a legfontosabb szempont maga az ár. Azonban azt senki se gondolja, hogy egy olcsó, silány gyártmányú zár hosszan ellen tud állni a betörők próbálkozásainak. A lakásba bejutva, főleg abban az esetben, ha a tulajdonos nincs otthon, szabadon kutathat értékes zsákmány után. Profi betörők esetén, sajnos egy jobb gyártmányú zár is csak egy kicsivel tovább bírja. Így a legokosabb, ha a lakásba bejutó tolvajok dolgát megnehezíti és nem adja könnyen a kezükre értékeit. A lakásban lévő nagyobb értékek megóvására kiváló módszer a bútorzár alkalmazása. Ráadásul némely bútorzár egyáltalán nem feltűnő, így nem fog rajta senkinek megakadnia a tekintete.

Bútorzárat nem csak a betörők ellen lehet alkalmazni, de abban az esetben is, ha valami sokkal inkább hétköznapi okunk van rá. Magyarországon nem gyakori a fegyverviselési engedéllyel rendelkezők száma, azonban akinek van saját lőfegyvere, annak sem lehet elől, hanem köteles elzárva tartani a lőszertől külön. A tárolásra tehát nem megfelelő egy átlagos szekrény, hanem olyanra van szükség, ami zárható, így biztosan nem jut más kezére, valamint a gyermek sem tud hozzáférni. Ugyanakkor bizonyos iratok esetében is jobb egy biztos hely, ahol biztonságban tudhatjuk őket, például az íróasztal fiókjában. Az öltözőszekrények esetében olyan zárra van szükség, mely jól bírja az igénybevételt, hiszen helyszín függvényében valószínűleg sokszor lesz használva, így nem ragadhat be. A bútorzár közel sem olyan ritka, mint azt páran gondolnák, hiszen nem csak a betörők ellen, de számos egyéb okból kifolyólag is hasznos lehet. A széles választéknak köszönhetően pedig bőven lehet válogatni közülük, így Ön is ráakadhat a leginkább a céljának megfelelő bútorzárra.