A szállítás 30.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES!

Behajtóhegy, csavarbehajtó

Behajtófejeinket igen széles körben kínáljuk minden kedves vásárlónknak. Megtalálható köztük, ugyan úgy, mint csavarhúzóinknál, a lapos, a PH, a PZ, a torx, és a hatlapolt kivitel. A normál mérettől a közepes hosszúságokon át, a hosszú változatokig, mindent ki tudunk szolgálni, akár egyenként, akár készletben szeretné megvásárolni.

Yato hegyeink: Edzett Króm-Vanádium anyagból készülnek. Jelentősen megnövelt élettartam jellemzi őket a Titán-Nitrid bevonat miatt. A pontos precíz gyártásnak köszönhetően jól illeszkednek a csavarok fejének hornyaiba, ezzel minimálissá téve a forgácsolódás és kifordulás esélyét.

Milwaukee Shocwave hegyeink: Ezeket a típusú hegyeket úgy tervezték hogy rugalmasak legyenek. A Shock Zone geometria képes szabályozni a behajtófejnél kialakuló nyomást, így ritkábban törnek. Hajlékonyságát, rugalmasságát, egy kialakított ütődési zónának, és a speciális hőkezelésnek köszönheti. A Milwaukee egy egyedi fém formulát használ ezen behajtófejek gyártásának folyamán, ennek köszönhetően a shockwave bitek sokkal ellenállóbbak az ütvecsavarozók által generált ütéseknek.


54db