A szállítás 30.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES!

Aereco

Aereco légbevezetők a lélegző otthonokért.

A mai otthonainkkal szemben támasztott egyik fő elvárás, a megfelelő szigeteltség és a jó minőségű nyílászárok alkalmazása, ezáltal a jó energiatakarékosság. Ezekre a kritériumoknak manapság nagy hangsúlyt fektetnek, de van egy kellemetlen velejárója is. Ez nem más, mint a belső terek magas páratartalma, amely annak köszönhető, hogy a túlzott szigetelés miatt az épületek elveszítették a természetes szellőzési képességüket. A természetes szellőzés hiánya miatt, megnövekszik a páratartalom, mindenki találkozott már olyan helyzettel, amikor az ablaküveg belső felületén vízcseppek jelentek meg, ez is a nem szellőző belső térnek a következtében történik, ugyanis a pára az épület egy hidegebb pontján csapódik le, ebben az esetben az ablaküvegen.

 

A pára lecsapódhat a falakon és egyéb hőhidakon is, aminek a következtében penészedés, valamint egyéb egészségügyi problémák alakulhatnak ki.
Páralecsapódás az ablakon Aereco hiánya miatt Penészes fal Aereco hiánya miatt

Ennek az elkerülésére a legegyszerűbb, de ugyanakkor NEM a legjobb megoldás a nyílászárók kinyitása szellőztetés céljából, aminek a nagy hátránya az energiaveszteség.

 

Ezen kellemetlen probléma megoldása céljából fejlesztette és fejleszti folyamatosan termékeit a francia AERECO cég.

 

A kínálatunkban megtalálható belsőoldali légbevezetők közt fellelhetők, automatikus higro(pára)szabályozású, nem zárható ill. zárható, valamint növelt léghozamú nem zárható kivitelek.

A belsőoldali légbevezetők használatával kiküszöbölhetjük, megelőzhetjük a párásodást és kellemetlen mellékhatásait, energiaveszteség nélkül. Ezen légbevezetők ajtókon és ablakokon alkalmazhatók, használatukhoz nélkülözhetetlen a szerkezetükbe mart szellőzőrés, melyen keresztül engedik be a friss levegőt, a szellőzőrés a nyílászáró gyártása során vagy utólag alakítható ki.

Beszerélis útmutatót ide kattintva érheti el.

Aereco szellőzés bemutatása Aereco légáramlás bemutatása

 

Aereco külső védelem.

Az otthonunk, irodánk védelmét belülről a légbevezetők biztosítják, külső oldali védelmet a rovarrács illetve esővédő-rovarráccsal biztosíthatjuk.

A rovarrács alkalmazásával a rovarok otthonunkba történő bejutását akadályozhatjuk meg, esővédő-rovarrács használata az időjárás viszontagságai és a rovarok ellen nyújt védelmet. Belsőoldali légbevezetők és a rovarrács vagy az esővédő-rovarács, igényeinknek megfelelően kombinálható, mind színben, mind kivitelükben.

Aereco használatával az ideális otthon