A szállítás 30.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES!

Ablaképítő csavar

Az Ablaképítő csavarok kategóriánkban úgynevezet Hi-Lo csavarokat, és Lencsefejű csavarokat találhatunk. Leggyakrabban redőnylábak, zárak, szúnyogháló keretek, pántok, csapágyak stb. PVC profilhoz történő rögzítése során alkalmazzuk őket. Mindkét fajta csavar horganyzott felülettel rendelkezik.

Lencsefejű csavarok: Az önmetsző lencsefejű csavarok esetében nem kell előfuratot kialakítani, elvégzik ezt a csavar elején található vágóélek. A lencsefejnek köszönhetően igen esztétikusak is, hiszen a süllyesztett fejkialakítás miatt a csavarfej jelentős része a profilba simul, a felső része pedig finoman domborodik ki.

Hi-Lo csavarok: A speciális Hi-LO menet csupán annyit jelent, hogy nem egy, hanem kétféle menetprofil található a csavar magja körül, ( egy magasabb, és egy alacsonyabb ) a csavar teljes hosszán végig. Oldalról megnézve ezek úgy helyezkednek el, mintha felváltva követnék egymást. Elnevezésük is a két profilra utal ( High – Low, magas, alacsony ), Ezáltal garantált a megbízható, stabil rögzítés, valamint a könnyű, gyors behajtás.

Az ablaképítő csavarok áruházunkban dobozos kiszerelésben vásárolhatóak meg.


5db 15