Kategóriák
Termékajánló
Hírek
2021.06.24
2021.05.31
Szűrés
Gyártó
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Parkolóőr lakatolható három pontos

Parkolóőr lakatolható három pontos
 • Parkolóőr lakatolható három pontos
 • Parkolóőr lakatolható három pontos
Bruttó ár: 14 980 Ft
Akció: Bruttó ár: 12 990 Ft
Kezdete: 2021.08.12   Vége: 2021.09.30
Megérkezik Önhöz:

1-2 munkanapon belül

Raktárkészlet: VAN
 • A parkolóőr praktikus megoldást kínál a magánparkolónk lezárására. Lakattal zárható le, a kulcs elhagyása sem jelent gondot, mert a zárszerkezet roncsolása nélkül is eltávolíthatjuk a lakatot. A felső csövön 2 db fényvisszaverő matrica található.

  Mielőtt felszereljük, meg kell bizonyosodni arról, hogy a talaj egyenes-e. Le kell fektetni a parkolóőrt a felszerelés helyére és megnézni, hogy a talpak és a hajlított szerkezet a talajhoz érnek-e. A felszerelés során a parkolóőr mindenképpen legyen felállítva és bezárva! Tiplivel, csavarral, vagy dübellel rögzíthető a talaj szilárdságának megfelelően. Abban az esetben, ha nem megfelelő a talaj szilárdsága, ajánlott a betontuskó készítése a talpak helyére.

  Arra fontos ügyelni, hogy ne hajtsunk át rajta, vagy ne álljunk rá az autóval! A nem megfelelően elvégzett rögzítés következtében a parkolóőr lehajtott állapotban nem fog ráfeküdni a talajra, és ha áthajt rajta egy gépjármű, akkor eldeformálódhat, azután pedig nem fog megfelelően működni. A helytelenül elvégzett felszerelésből adódó sérülésekért és törésért NEM vállalunk felelősséget!

  A lakatot külön kell megvásárolni, NEM tartozék!

  A kép illusztráció, mindegyik talp 2 csavarral rögzíthető!

   

 • Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  2010403