Termékajánló

Fogyasztó barát

Hírek
2016.08.26
Tanúsítvány
SSL Certificate
MABISZ ajánlások

Mabisz logó

Termékeink MABISZ ajánlásait megtekintheti, a képre kattitntva.

Nagykereskedelem

Webzar.hu logó

Nagykereskedelmi webáruházunkat elérheti a fenti logóra kattintva.

Gyártók
Abus logó Titan logó
Tokoz logó Euro-elzett logó
Kaba Elzett logó Hoppe logó
G-U logó Dorma logó
Brano logó MCM logó
Siso logó Ronis logó
Elga-Zár logó Geze logó
Maco logó Dom logó
Szűrés
Gyártó

Űrlap készítés

A zárbetét webáruház profiljától ugyan nagyon idegen, de könnyen lehet, hogy a jövőben elindítunk egy új szolgáltatást űrlap készítés néven, de nyugodtan hívhatnánk online kalkulátor készítésnek is.

Az űrlapok ugyebár az olyan webes megoldások amelyek által a látogatótól lehet bizonyos adatokat bekérni, amelyeket később fel tudunk dolgozni. Esetünkben zárrendszer készítés kapcsán merült fel először az igény az űrlap iránt, ugyanis egy zárrendszer esetén a látogatótól meg kell kérdeznünk, hogy milyen zárbetétre lenne szüksége, milyen legyen annak a mérete, változata, stb. A kezdetleges űrlapokkal az adatok bekérésével nem is volt probléma, azonban azt tapasztaltuk, hogy az emberek esetenként bizony lusták ezek kitöltéséhez, tekintettel arra, hogy nem kapnak azonnali választ. Márpedig egy hagyományos űrlap esetén nem kap azonnali választ, nálunk is a zárbetétek adatainak beérkezését követően kapott az érdeklődő e-mailben árajánlatot a kért zárbetétek és lakatok rendszeréről.

Elkezdtünk megoldást keresni a fenti probléma megoldására és meg is találtuk. Sikerült a saját céljainknak tökéletesen megfelelő űrlapot elkészítenünk, amely a saját kategóriájában nemhogy itthon, vélhetően világszerte is egyedülálló. Ide kattintva megtekintheti azt.

1kulcs űrlap

1-1 ilyen űrlap szinte bármilyen oldal vagy webáruház számára segítség lehet, esetünkben az UNAS rendszerével együttműködve ezt a módszert használjuk a biztonsági zárbetétek szűréséhez is amely a beépített kereső rendszerre épül. Az Unas webáruház rendszert nagyon jól ismerjük, az űrlapok által nagyon sok mindent meg tudunk egyébként valósítani. A bonyolultabb űrlapok és keresők különálló weboldalként jönnek létre, külön-külön fájlként a kalkulációs adatokkal, amelyeket iframe segítségével hívunk meg a megfeleő oldal kijelölt helyére. 

A gyakorlatban számos példát tudnánk hozni az ilyen űrlapok létének igazolására, egy illatszerekkel vagy vegyi árukkal foglalkozó oldaltól elkezdve szinte minden weboldalban megtalálható a felhasználásának helyes módja. Alkalmazásuk amellett, hogy nagyon korszerű és 21. századi, nagyban tudja csökkenteni az ügyfélszolgálat leterheltségét, mivel a kalkulációt maga az ügyfél végzi el és nem az Ön kollégája. Az már csak hab a tortán, hogy amennyiben az ügyfél az Ön oldalán ezáltal talál kimerítőbb információt az Ön termékéről vagy szolgáltatásáról, akkor nagyobb eséllyel fog rendelést leadni.

Az űrlap elkészítése során szerzett ismeretanyag lehetővé teszi, hogy egyéb profilú cégek számára is el tudjunk készíteni szinte bármilyen űrlapot, kalkulátort, amely az eladást, vagy csak a megfelelő tájékoztatást szolgálja.

Ha érdekli, keressen minket elérhetőségeink bármelyikén.

Webáruház készítés