Új jelszó kérése

Zárbetét kereső alkalmazás

A Fogyasztó jogairól

Fogyasztó barát

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
MABISZ ajánlások

Mabisz logó

Termékeink MABISZ ajánlásait megtekintheti, a képre kattitntva.

Nagykereskedelem

Webzar.hu logó

Nagykereskedelmi webáruházunkat elérheti a fenti logóra kattintva.

Gyártók
Abus logó Titan logó
Tokoz logó Euro-elzett logó
Kaba Elzett logó Hoppe logó
G-U logó Dorma logó
Brano logó MCM logó
Siso logó Ronis logó
Elga-Zár logó Geze logó
Maco logó Dom logó
Facebook
TOP termékek
Fizetési megoldás

Titan i6


Sorrend:

12


12

Kínálatunkban megjelent a Titan gyár legújabb cilinder típusa, a Titan i6.

 

A Titan i6 zárbetét a típusjelzését, vagyis az 1 betü + 1 szám kombinációt tudatosan kapta. A nevében szereplő "i" betű az inteligens védelmet hivatott jelölni, a 6-os szám pedig a speciálisan kialakított 6 csap meglétét szimbolizálja. Na de mitől is inteligens a védelem? Azon, hogy egy zárbetét hatásos védelmet nyújt bizonyos a - leírásában szereplő - betörési módok ellen semmi újdonság nincsen. Ezen a területen az i6 is hozza a megszokott adatokat itt különösebben nem tud kitűnni. Azonban a termék csomagolása kizár egy olyan lehetőséget, - aminek elsősorban az online vásárlók fognak örülni - hogy a kulcs sorszámozása vagy maga a kulcs illetéktelen kezekbe kerülhessen. A kulcs fekete nem áttetsző leheggesztett fóliában kerül a csomagba, míg a kódkártya esetén a kódszám rejtve van, ugyanis ahhoz csak a kaparós sosjegyeken ismert speciális festékréteg lekaparása után lehet hozzáférni. 

A Titan i6 zárbetét a szlovén cég kínálatában a belépő szintű fúrt kulcsos zárbetét szerepét fogja átvenni a Titan K5-től. Árban egy kedvezőbb szintet tud képviselni, minimálisan kisebb műszaki tartalom mellett. Az alacsonyabb tudás a csapok számában mutatkozik meg leginkább, bár a mi saját szakmai véleményünk az, hogy a Titan i6 6db aktív csapja közel azonos biztonsági szintet képvisel mint a K5 5 aktív - 5 passzív csapból álló csapsora. Az érdemi különbség, hogy esetében a csapok egy sorban helyezkednek el szemben a K5 két csapsorával. Titan i6 zárbetét

A Titan i6 zárbetét matt nikkel (másnéven szatén nikkel) felülettel kerül forgalomba, kifejezetten széles méretválasztékban. Kulcsból 5 db-ot fogunk a tetszetős papír dobozban találni, melyek érdekessége, hogy kifejezetten hosszú nyakkal készülnek, így a cilinder betét bármilyen törésvédő pajzs esetén alkalmazható. A Titan zárbetétek esetén megszokott szolgáltatások esetében is teljeskörűen elérhetőek lesznek áruházunkban, értjük ezalatt a kulcsmásolást, a zárrendszer tervezést és gyártást. A változatbeli paletta szintén teljesértékű, gombos, fogaskerekes, vészfunkciós változatok elérhetőek lesznek a teljes méretválaszték tekintetében. 

A hengerzár tartozéka a plasztik kódkártya, amely segítségünkre lehet a jövőben a termék bármilyennemű utánrendelésében.

 


Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.