Új jelszó kérése

Zárbetét kereső alkalmazás

A Fogyasztó jogairól

Fogyasztó barát

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
MABISZ ajánlások

Mabisz logó

Termékeink MABISZ ajánlásait megtekintheti, a képre kattitntva.

Nagykereskedelem

Webzar.hu logó

Nagykereskedelmi webáruházunkat elérheti a fenti logóra kattintva.

Gyártók
Abus logó Titan logó
Tokoz logó Euro-elzett logó
Kaba Elzett logó Hoppe logó
G-U logó Dorma logó
Brano logó MCM logó
Siso logó Ronis logó
Elga-Zár logó Geze logó
Maco logó Dom logó
Facebook
TOP termékek
Fizetési megoldás

Bútorzár, kis méretű zárak

Fő kategória >Bútorzár, kis méretű zárak

Ezen kategórián belül találkozhat Ronis, Elga valamint SISO zárak széles választékával. Felhasználási körüket tekintve szinte lehetetlen felsorolni mindegyiket, a leggyakrabban keresett termékek közé tartozik vitrin zár, postaláda zár, fegyverszekrény zár, fiókzár, vagy öltözőszekrény zár. Azonban ha a felsorolt címszavak alapján nem találta volna meg az Önnek szükségeset, akkor is ajánlom hogy vegye szemügyre kínálatunkat hiszen nagy valószínüséggel megtalálja a keresett terméket.


Sorrend:


A Ronis záraknak nem csak az értékesítésével foglalkozunk, hanem lehetősége van a kedves vásárlónak, hogy különböző szolgáltatásokat vegyen igénybe a megrendeléskor.Ezek a szolgáltatások a Ronis zárak számos típusát érintik. Tetszés szerint választható hogy az adott zárak azonosra legyenek kódolva (azaz minden zárat ugyanaz a kulcs nyisson). Másik választható opcióként megemlíteném a főkulcsos kialakítású rendszert is, amelyet a vásárló igényei szerint készítjük el. Ez a Ronis zárak azon változatát takarja amelyek mindegyike rendelkezik 2 darab egyedi kulcssal, azonban (tetszés szerint megválasztott mennyiségben) készítünk olyan kulcsot amely képes kinyitni az összes alárendelt zárat a rendszerben. Emellett a két említett főtípus mellett természetesen lehetőség van kulcs másolásra is, amelyet a megrendelés leadásakkor is megadhat, hogy hány plusz kulcsra tart igényt, vagy akár későbbiekben is módjában áll hogy további kulcsokat kérjen a már meglévő zárhoz.

A kínálatunkban a Ronis mellett megtalálhatóak természetesen az Elga valamint a Siso típusú zárak is, cilinderes és tollas kulcsos változatokban, valamint a beszerelés módját illetően rászegző és bevéső kialakításúak egyaránt. A választék itt is széles körű hiszen ha öltözőszekrényre, fémszekrényre, pénzkazettára vagy akár postaládára (levélszekrényre) keres a vásárló zárat, nagy valószínüséggel meg is találja a számára legmegfelelőbbet legyen szó új beépítésről vagy már meglévő zár pótlásáról.

 

 


Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.