Új jelszó kérése

Zárbetét kereső alkalmazás

A Fogyasztó jogairól

Fogyasztó barát

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
MABISZ ajánlások

Mabisz logó

Termékeink MABISZ ajánlásait megtekintheti, a képre kattitntva.

Nagykereskedelem

Webzar.hu logó

Nagykereskedelmi webáruházunkat elérheti a fenti logóra kattintva.

Gyártók
Abus logó Titan logó
Tokoz logó Euro-elzett logó
Kaba Elzett logó Hoppe logó
G-U logó Dorma logó
Brano logó MCM logó
Siso logó Ronis logó
Elga-Zár logó Geze logó
Maco logó Dom logó
Facebook
TOP termékek
Fizetési megoldás
Termék részletek


Dorma TS-68 ajtóbehúzó fehér

Dorma TS-68 ajtóbehúzó fehér
Bruttó ár: 8 820 Ft8820
A vásárlás után járó pontok: 882 Ft

Ingyenes kiszállítás! 10.000 Ft fölötti vásárlásnál. Részletek >>

 • Dorma TS-68 ajtócsukó fehér színben. Nagyon elterjedt ajtóbehúzó típus, melynek a normál kar, a felszereléshez szükséges sablon, valamint a csavarok a tartozékai. A Dorma TS-68 típusú ajtócsukó kedvező áron kapható, univerzálisan felhasználható minden fajta kivitelű és szerkezetű ajtóhoz, gyorsan és egyszerűen szerelhető szerelőlap nélkül balos és jobbos ajtókra egyaránt. 

  PDF ismertető letöltése

  Csukóerő : EN 2-4

  A Dorma TS68 típusú ajtócsukó a lenti táblázat alapján 40-80 Kg-os ajtókhoz használható. A csukóerő a megfelelő felszeréléssel választható ki melyet a csomagban található szerelősablon egyértelműen mutat. A Dorma TS 68 típusú ajtócsukót előszeretettel alkalmazzák lépcsőházak és egyéb magas forgalmú helyeken is.ajtócsukó, ajtóbehúzó, csukóerő

  Dorma TS68 ajtócsukó

  A fenti kép alapján az 1. számú csavarral az ajtó becsukási gyorsaságát lehet beállítani a teljesen nyitott állapottól  a 20 fokig eső tartományban. A 2 számú állítócsavarral az ajtó becsukási gyorsaságát lehet állítani közvetlenül az ajtó becsukása előtti tartományban, vagyis az utolsó 20 fokban. A két csavarral külön-külon szabályozható a két csukási tartomány, nincsenek egymásra hatással. Az ajtócsukó helyes működésének kiemelkedően fontos feltétele, hogy a kar helyesen legyen felszerelve. A helyes felszerelést a fenti ábrán láthatja, azaz az ajtócsukó talppal ellátott karjának merőlegesnek kell lenni az ajtófélfára vagy ajtótokra. Annak a karnak amelyik az ajtócsukó testéhez csatlakozik ferdén kell állnia. Az ajtóbehúzó, és a szabályozó csavarok csak akkor működnek helyesen, ha az olajfék felszerelése is szabályosan, a csomagban található műszaki leírásnak megfelelően történt. Amennyiben nem tartották be a gyártó által előírt felszerelési paramétereket valószínűleg hibás működés lesz tapasztalható. Azonban ez ne riasszon el senkit, ugyanis a Dorma TS-68 mellett egy nagyon jól használható leírást talál 1:1 arányban magadott méretezéssel, vagyis csak odatesszük a felszerelési helyhez aztán már át is rajzolhatóak a szükséges pontok a felszereléshsz.


  További webáruházaink:

  Online nagykereskedés, webzar.hu linkje zárrendszer webáruház, azonoskulcs.hu linkje
 • EAN
  4021226224793
  Cikkszám
  TS68WH
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.