Nagykereskedelem

Termékajánló
Hírek
2016.08.26
Tanúsítvány
SSL Certificate
MABISZ ajánlások

Mabisz logó

Termékeink MABISZ ajánlásait megtekintheti, a képre kattitntva.

Gyártók
Abus logó Titan logó
Tokoz logó Euro-elzett logó
Kaba Elzett logó Hoppe logó
G-U logó Dorma logó
Brano logó MCM logó
Siso logó Ronis logó
Elga-Zár logó Geze logó
Maco logó Dom logó
Szűrés
Gyártó

Hírek

2020.03.18 13:51
Új Assa Abloy karos és csúszósínes ajtóbehúzók kínálatunkban!

Áruházunk széleskörű ajtóbehúzó kínálatát még tovább bővítettük a már sokak számára ismert Assa Abloy ajtócsukókkal. Ezen termékek között keresgélve megtalálhatóak egyrészt a magas minőségi kategóriát képviselő, tűz,-és füstgátló ajtókhoz egyaránt felszerelhető, komplett kiszerelésű karos ajtócsukók (pl.: DC120, DC140), valamint a szintén komplett kiszerelésű csúszósines ajtóbehúzók is (pl.: DC135, DC300).

A kifogástalan minőséggel és ár-érték aránnyal rendelkező DC300, DC500 és DC700 ajtóbehúzó testek a szokásos fehér és ezüst szineken kívül több színben is elérhetőek, valamint az adott ajtócsukó testtel kompatibilis kar, vagy csúszósín is megvásárolható. Exkluzív megjelenésük által tökéletesen alkalmazhatóak azoknál az ajtóknál is, ahol nemcsak a megbízható működés, hanem a megjelenés is sokat számít.

Kínálatunk bővítése során azokról az ajtóbehúzókhoz használatos tartozékokról sem feledkeztünk meg, amelyekre szükség lehet a felszerelés során, legyen szó szerelő lemezről, mechanikus nyitvatartó egységről, végállás-tompítóról, vagy teflon csúszkáról.

Kínálatunkat a képre kattintva érheti el!

 

 

Webáruház készítés