Nagykereskedelem

Termékajánló
Hírek
2016.08.26
Tanúsítvány
SSL Certificate
MABISZ ajánlások

Mabisz logó

Termékeink MABISZ ajánlásait megtekintheti, a képre kattitntva.

Gyártók
Abus logó Titan logó
Tokoz logó Euro-elzett logó
Kaba Elzett logó Hoppe logó
G-U logó Dorma logó
Brano logó MCM logó
Siso logó Ronis logó
Elga-Zár logó Geze logó
Maco logó Dom logó
Szűrés
Gyártó

Hírek

2017.05.20
KFV portálzár, U előlapú zár

KFV zár logóAjtózár kínálatunk ismét bővült, igyekeztünk egy újabb hiánycikknek vélt zár típussal előrukkolni. A német KFV ajtózárak gyártói oldalon egészen elterjedtnek tekinthetőek, továbbá gyakran alkótóelemei olyan ajtóknak amelyek valamely környező országból érkeznek be hazánkba. Portálzárból két fő csoportot vettünk fel kínálatunkba, egyik a 16 mm-es míg másik a 24 mm-es előlappal szerelt változat. Az alábbi méretkben elérhetőek: 

 

KFV portálzár 16 és 24 mm-es előlappal:

35/92/16

40/92/16

45/92/16

55/92/16

45/92/24

 

KFV többpontos zár "U" visszahajtott előlappal

AS-2300 P6 35/92/24

 

A KFV zárak a következő linkre kattintva megtekinthetőek: https://1kulcs.hu/shop_search.php?search=kfv

 

Adja magát a kérdés, hogy miért is van szükség a normál előlapú többpontos zár mellett U előalapos többpontos zárat vagy portál zárat forgalmazni. Azért, mert bizonyos műanyag és alumínium profilok olyan kialakítással készülnek, hogy a zár előlapja számára nincsen hosszanti bemarás, azt egyszerűen rá kell ültetni a profil sík felületére. Többpontos zárak esetén azonban a zártest hosszanti mozgó elemekkel kapcsolódik a kiegészítő záróelemekhez (görgők, rudak, kampók, ...), a sík előlap nem tenné lehetővé azok mozgását. A visszahajtott avagy U előlap csak a két oldalán fekszik fel, így lehetővé téve alatta a mozgó alkatrészek megfelelő működését. A visszahjtás magasságában vannak eltérések, ezért azt monden ilyen zárnál a P számmal jelölik.

A KFV kínálatunk további bővítése várható kulcsműködtetésű és kilincsműködtetésű többpontos zárakkal, AS-2300, AS-2600, AS-3600 típusokkal. Megtalálhatóak lesznek csapos és csapos-kampós zárak egyaránt.

Webáruház készítés