Nagykereskedelem

Termékajánló
Hírek
2016.08.26
Tanúsítvány
SSL Certificate
MABISZ ajánlások

Mabisz logó

Termékeink MABISZ ajánlásait megtekintheti, a képre kattitntva.

Gyártók
Abus logó Titan logó
Tokoz logó Euro-elzett logó
Kaba Elzett logó Hoppe logó
G-U logó Dorma logó
Brano logó MCM logó
Siso logó Ronis logó
Elga-Zár logó Geze logó
Maco logó Dom logó
Szűrés
Gyártó

Hírek

2016.12.23
Maestro és Hoppe kilincsek

Webáruházunk a zárbetét értékesítésben elért sikereken felbuzdúlava új területen igyekszik megvetni a lábát. Az elmúlt hetekben megfeszített háttérmunkának köszönhetően kiemelkedően széles kilincs, ajtókilincs kínálatot sikerült kialakítanunk. A kilincsekből minden igényhez igyekeztünk igazodni, agyaránt megfelelő termékre találnak akik a legolcsóbbat keresik, de azok is biztosan megtalálják lakásuk "díszét" ahol ez hozzájárul a megfelelő közérzet kaialakításához. A kifinomult ízlésvilág sem lehet akadály mert a Maestro palettájáról megjelentek a Tupai kilincsek melyek akár Swarovski kővel kirakottan is megvásárolhatóak.

Maestro Tupai Swarovski kilincs

Rozettás és hosszúcimkés kilincsek területén fejlődtünk talán a legnagyobbat, a már megszokott biztonsági kilincs - törésvédő pajzs lehetőségeinket egyelőre változatlanul hagytuk. A többpontos zárakhoz alkalmazható, általában műanyag ajtókban előforduló kilincs szortimentünket továbbra is a Medos valamint a Hoppe termékei alkotják elsősorban. A Hoppe termékei az új exkluzívabb kategóriában is kiemelt szerepet kaptak, ugyanis minőségükhöz képest kifejezetten kedvező árral rendelkeznek, sok esetben mint hiánypótló darab került a kínálatunkba. A Baden, Maribor, Utrecht üditő szinfoltot jelentenek az áruk és kialakításuk arányát tekintve.

https://1kulcs.hu/kilincs_pajzs

A Bussare kilincs családjai, amelyek már hosszabb ideje szerepelnek kínálatunkban vélhetően továbbra is az egyik legnagyobb számban értékesített típusok maradnak a webshopban, a jelenlegi választékbővítés mindösszesen azt a célt szolgálja, hogy a jövőben valóban minden igényre tudjunk megfelelő alternatívával szolgálni, legyen az az igény akár az ár, akár a minőség vagy design oldaláról megfogalmazava.

Természetesen a változatok teljeskörűek esetükben is, bejárati ajtóra és beltéri ajtóra való felszerelhetőségre minden típusnál van lehetőség, a legtöbb pedig akár WC ajtóra is megfelelő lehet.

Webáruház készítés