Nagykereskedelem

Termékajánló
Hírek
2016.08.26
Tanúsítvány
SSL Certificate
MABISZ ajánlások

Mabisz logó

Termékeink MABISZ ajánlásait megtekintheti, a képre kattitntva.

Gyártók
Abus logó Titan logó
Tokoz logó Euro-elzett logó
Kaba Elzett logó Hoppe logó
G-U logó Dorma logó
Brano logó MCM logó
Siso logó Ronis logó
Elga-Zár logó Geze logó
Maco logó Dom logó
Szűrés
Gyártó

Hírek

2016.03.16
Pluton és biztonsági kilincsek. Erkélyajtó kilincsek, fogantyúk

Újra bővűl kínálatunk, elérhetővé válnak a Pluton kilincsek, amelyek egy kedvező árfekvésű, mégis megfelelő minőségű kilincs családot takarnak. A Pluton és a PlutonII család egyaránt felkerül kilincs webáruházunkba, elérhetőek lesznek keskeny valamint széles előlappal és több színben. Műanyag ajtókra megfelelő választás lehet a fehér vagy az F4-es színkódú bronz (arany) garnitúra mely létezik akár gombos változatban is.

Nagy újdonsága a Pluton kilincseknek, hogy bizonyos típusaik rejtett csavarozásúak, vagyis a belső oldalról nem rontja az esztétikai összhatást 2 vagy 3 darab csavarfej, vagy az azt takaró műanyag kupak. Esetükben a belső oldai pajzs két részből áll, egy masszív alumínum alaplapból, amelyet az átmenő csavarok rögzítenek, valamin egy színre festett takaró lapból. A takaró lapot alulról egy golyós-rugós mechanika tartja a helyén.

Kilincs fő kategória itt érhető el.

A Pluton termékek elsősorban a kilincsek műanyag ajtóhoz kategóriában lesznek fellelhetőek, a teljes elérhető színválasztékban.

A Pluton kilincseknek van egy speciális biztonsági változata amely "AR" névre hallgat. Egyelőre fehér színben kínáljuk, az az érdekessége, hogy a zárbetét előtt egy forgó acéllemezt helyeztek el, amely megakadályozza a zárbetét kifúrását, továbbá a pajzs speciális kalakítása lévén teljesen takarja a záretétet, azáltal védi azt. 

Erkélyajtó kilincsek, fogantyúk

A pluton kilincsek nem korlátozódnak a bejárati ajtókra mindösszesen, van egy erkályajtó kilincs termék ág is, amely az úgynevezett átmenő kilincses erkélyajtó zárakhoz alkalmazandó. Ezek a sok esetben teraszajtóként funkcionáló nyílászárók kívülről és belülről egyaránt zárhatóak, ebben segítségünkre van a zárbetét. Mivel van zárbetét és a zárást is mindkét oldalon meg kell oldani, adja magát, hogy a kilincsnek is mindkét oldalon meg kell jelennie. Igen ám, de mi van azokkal teraszajtókkal ahol kívűlre redőnyt szereltek és azt ráadásul olyan közelre tették, hogy egy normál méretű kilincs nem fér el közte? Ezeknél az eseteknél a Pluton szolgál megoldással, lapított kilincs néven fut és esetében a külső oldali kilincs sokkal keskenyebb "kinyúlással" készül a helymegtakarítás végett. A zárbetétet ezen ajtóknál a bejáratihoz hasonlóan illik védeni zártörés ellen. A jó hír, hogy ezek a garnitúrák, tartalmaznak a zárbetét eltakarásához is rozettát, amely átmenő metrikus csavarokkal kerülhet felszerelésre, így védve a zárbetétet. 

További részletek itt: https://1kulcs.hu/erkelyajto_teraszajto_kilincs

Webáruház készítés