Termékajánló

Fogyasztó barát

Hírek
2016.08.26
Tanúsítvány
SSL Certificate
MABISZ ajánlások

Mabisz logó

Termékeink MABISZ ajánlásait megtekintheti, a képre kattitntva.

Nagykereskedelem

Webzar.hu logó

Nagykereskedelmi webáruházunkat elérheti a fenti logóra kattintva.

Gyártók
Abus logó Titan logó
Tokoz logó Euro-elzett logó
Kaba Elzett logó Hoppe logó
G-U logó Dorma logó
Brano logó MCM logó
Siso logó Ronis logó
Elga-Zár logó Geze logó
Maco logó Dom logó
Szűrés
Gyártó

Hírek

2015.11.11
Több zárbetét azonos kulccsal...

A mai napon elérhetővé tettük egyedülálló fejlesztésünket, amellyel egyszerű lehetőséget biztosítunk azonos zárlatú zárbetétek rendelésére.

Segítségével tetszőleges számban rendelhet zárbetéteket amelyek mindegyike ugyanazzal a kulccsal működik. Az összeállítás során minden fontos paramétert szabadon meghatározhat, hogy olyan rendszer tulajdonosa lehessen amely a leginkább szolgálja az Ön igényeit és kényelmét. Többek közt kiválaszthatja eleve azt, hogy milyen zárbetét típusból készüljön a zárrendszer, ezzel meghatározva a várható költségszintet, valamint a rendszer biztonsági szintjét. 

Normál és Biztonsági zárbetétek esetén szintén szabad keze van a méret, változat és mennyiség megadásában, gyakorlatilag akár ajtónként is alkalmazhat különböző méretű és változatú zárbetéteket. A rendszer tartalmazhat még akár lakatot, vagy bútorzárat is, sőt, akár felsőzárkhoz való zárbetétet is. A kulcsok száma a zárrendszer típusától függően 3, 4 vagy 5 db, amelyek mellé bármilyen mennyiségben igényelhet másolt kulcsokat.

A zárrendszer rendelő alkalmazás legnagyobb előnye az, hogy valós időben kalkulálja a költségeket ezáltal folyamatosan nyomon követhető a zárrendszer árának alakulása. Nagyban leegyszerűsíti a különböző zárrendszer típusok árának összehasonlítását, ugyanis az elmek megadását követően bármikor átválthat egy másik zárrendszer típusra, amikor is a rendelő alkalmazás újrakalkulálja a rendszer egészét.

További részletek ide kattintva érhetőek el.

 

Webáruház készítés