Termékajánló

Fogyasztó barát

Hírek
2016.08.26
Tanúsítvány
SSL Certificate
MABISZ ajánlások

Mabisz logó

Termékeink MABISZ ajánlásait megtekintheti, a képre kattitntva.

Nagykereskedelem

Webzar.hu logó

Nagykereskedelmi webáruházunkat elérheti a fenti logóra kattintva.

Gyártók
Abus logó Titan logó
Tokoz logó Euro-elzett logó
Kaba Elzett logó Hoppe logó
G-U logó Dorma logó
Brano logó MCM logó
Siso logó Ronis logó
Elga-Zár logó Geze logó
Maco logó Dom logó
Szűrés
Gyártó

Hírek

2015.07.16
Abus D10 antik bronz zárbetét
Barna színű, sötét zárbetét

A németországi illetőségű Abus zárbetétek áruházunkban még szélesebb választékban lesznek elérhetőek. A nem véletlenül népszerű Abus D10 az eddig megszokott matt nikkel színe mellett, úgynevezett antik bronz színben is rendelhető lesz. Az eredően barna színű zárbetét azon igényes vásárlók körében lehet esélyes választás, akik lakásuk és környezetük esetén a kilincs és a zárbetét esetén is figyelnek a harmóniára, összhangra.

A színét tekintve ritkaságnak tekinthető termék ráadásul a gyárból vészfunkciós működéssel érkezik, valamint 5 darab pontfúrt kétsoros kulcs lapul az igényes bliszteres csomagolásban. Árát tekintve az antik bronz színű megegyezik a nikkel változat árával.

Áruházunkban külön termékként kell őket keresni, megjelennek a vészfunkciós méretre történő szűrésnél egyaránt, valamint a saját kategóriájukban is.

https://1kulcs.hu/abus_d10_antik_bronz

Az Abus termékpaletta bővítése itt viszont nem áll meg, áruházunkban feltüntetésre kerültek a törésvédő acélhíddal szerelt Abus D15-ös biztonsági zárbetétek is. Az Abus D15 a hatékony törésvédelem mellett rendelkezik a D10-es változat minden erényével, eltekintve attól, hogy a D15 gyárilag nem vészfunkciós, azonban opcionálisan esetében is rendelhető lesz.

Webáruház készítés