Kategóriák
Nagykereskedelem

Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
MABISZ ajánlások

Mabisz logó

Termékeink MABISZ ajánlásait megtekintheti, a képre kattitntva.

Gyártók
Abus logó Titan logó
Tokoz logó Euro-elzett logó
Kaba Elzett logó Hoppe logó
G-U logó Dorma logó
Brano logó MCM logó
Siso logó Ronis logó
Elga-Zár logó Geze logó
Maco logó Dom logó
Szűrés
Gyártó

Kerékpár és motorzár

Főkategória >Kerékpár és motorzár

Ebben a termékkategóriában lehetősége van azok közül a termékek közül választani, amelyek a kerékpárok és motorok védelmét szolgálják.

Magában foglalja az U-lakatokat, amelyek valódi klasszikusnak tekinthetőek a kerékpárok és motorok védelmét illetően. Alkalmazásukat a biztosítók és a rendőrség is egyaránt ajánlja. Néhány típust riasztó funkcióval is elláttak.

Itt találhatóak a különböző színekben és méretben szereplő hajtogatható zárak is, amelyek gondoskodnak a lehető legmagasabb szintű védelemről az edzett acélból készült lapoknak és illesztéseknek köszönhetően. Ezenkívül a külső műanyag borításuk megóvja a kerékpárunkat a sérülésektől is.

Ebben a kategóriában szerepelnek a szintén klasszikusnak számító lánczárak is. Rugalmasságuk által lehetőségünk nyílik sokoldalúan és kényelmesen fix tárgyakhoz rögzíteni a kerékpárunkat, így akadályozva annak ellopását.

Végül, de nem utolsó sorban ezen a termékkategórián belül választhatjuk ki a számunkra megfelelő kábelzárat is. A kábelzárak jelentős tulajdonsága, hogy a rendkívül erős acélszálat úgy veszik körül az edzett acélból készített, egymást átfedő héjak, mint egy páncél. Ezt a technológiát alkalmazva a zár súlya minimális mértékben növekszik, megőrzi a rugalmasságát, így könnyedén és biztonságosan rögzíthetjük a járművünket. A kábelzárak kerékpárokhoz is alkalmasak.Webáruház készítés