Kategóriák
Szűrés
Rövidebb oldal
(7)
(6)
(6)
(5)
(4)
(3)
(2)
(1)
Hosszabb oldal
(1)
(3)
(4)
(5)
(6)
(7)
(8)
Termékajánló

Fogyasztó barát

Tanúsítvány
SSL Certificate
MABISZ ajánlások

Mabisz logó

Termékeink MABISZ ajánlásait megtekintheti, a képre kattitntva.

Nagykereskedelem

Webzar.hu logó

Nagykereskedelmi webáruházunkat elérheti a fenti logóra kattintva.

Gyártók
Abus logó Titan logó
Tokoz logó Euro-elzett logó
Kaba Elzett logó Hoppe logó
G-U logó Dorma logó
Brano logó MCM logó
Siso logó Ronis logó
Elga-Zár logó Geze logó
Maco logó Dom logó
Szűrés
Gyártó

Dom Eniq® Pro


Általános mindennapi igényekhez megfelelő beléptető rendszer kábelezés nélkül?  Dom Eniq Pro

A Dom Eniq Pro bármilyen zárbetét helyére egyszerűen beépíthető, cseréje pont olyan egyszerű mint egy áltlános zárbetété, szinte egyetlen csavarhúzóval elvégezhető. Árban magas kategóráit képvisel ugyan, de számos olyan jellemzővel bír ez a zárbetét amelyek megfelelő ár/érték arányát bizonyítják.

Jogosultság kezelés: Megszabhatjuk teljesen szabadon, hogy ki, mikor és melyik ajtón mehet be. Pl.: a takarító bemehet reggel 05:15-06:45 között, de nem mehet be a pénztárba. A jogosultságok egyszerűen, bármikor, akár ideiglenesen is megváltoztathatóak, ehhez magyar nyelvű android applikáció van segítségünkre.

Ellenőrizhetőség, másodpercre pontosan: A zárbetét az utolsó 1000 eseményt rögzíti. Azaz, bármikor lekérdezhető, hogy az adott ajtón ki és mikor ment be pontosan. A zárbetét azt is rögzíti, amikor valaki olyan próbálkozott a bejutással akinek egyébként oda nincs jogosultsága. (egyáltalán nincs, vagy abban az időpontban nem engedélyzett)

Gazdaságos: maga a termék drága, ha azt egy zárbetéttel hasonlítjuk össze. Azonban, a sokkal magasabb tudás okán sokkal inkább egy kábelezést igénylő beléptető rendszer külső céggel történő telepítésével kellene összehasonlítani, ekkor már rögtön változhat a megítélés.

 


Sorrend:


Innováció és technológia – Dom Eniq Pro

Ha zárakról van szó, az ember mindig igyekszik szem előtt tartani családja és egyben értékei biztonságát. Főleg az, aki átélt már egy betörést, tisztában van vele, hogy az ember utána mennyire kiszolgáltatottnak érzi magát. Sajnos nagyon kevés az olyan zárbetét, ami a lakáson kívül tudná tartani a betörőket. Van azonban egy zárbetét mely akár az irodába is tökéletes, ráadásul pontosan tudni fogjuk, hogy ki lépett be az ajtón. Lehetetlennek tűnik? Pedig nem az. A jövő innovációja már meg is érkezett az Dom Eniq Pro zárbetét tekintetében. Ideje, hogy Ön is meg ismerje!

A modern technika elérte a zárbetéteket is. A kérdésre, hogy mi is a Dom Eniq Pro zárbetét leginkább úgy tudnánk válaszolni, hogy a piacon elérhető zárbetétek innovációjának csúcsa jelenleg. Egy ilyen csúcskategóriás termékről azt gondolhatnánk, hogy egész szerelő csapat kell, hogy telepítsük. Holott nem kell hozzá egy szakember sem, de még átalakításra és kábelezésre sincs szükség. Egyszerűen, úgy is mondhatnánk, hogy „csináld magad” módon telepíthető. A Dom Eniq Pro zárbetéthez nem jár kulcs, így a kulcsmásolás költségeit is megspórolhatja. De, akkor mégis, hogy lehet a bejutni a helyiségbe? Nagyon egyszerű, ma már senki nem teszi ki a lábát a lakásból telefon nélkül, ezzel pedig a Dom Eniq Pro tervezői is tisztában vannak. A Dom Eniq Pro használatához le kell tölteni a magyar nyelvű „Eniq App” applikációt, majd megadni a jogosultságokat, regisztrálni a kulcsokat, vagyis a telefonokat. A regisztrált telefont ezután oda kell érinteni az Eniq zárbetéthez szinkronizálásra és már használhatjuk is. Ha egy irodát veszünk példának, akkor megszabhatjuk, hogy ki melyik helyiségbe mehet be. Megszabhatjuk azt is, hogy mitől meddig léphet be a helyiségbe, vagyis meg tudunk adni egy bizonyos idő intervallumot. Így, ha nem szeretnénk, hogy a kollégák a munkaidő lejártával használjanak bizonyos helyiségeket az is lehetséges. A kulcs kérdés általában az olyan helyeken sarkalatos pont, ahol nagy a fluktuáció. Hiszen ebben az esetben kulcsot kell keríteni az új kollégának, valamint, ha kilép a cégtől vagy elbocsátásra kerül sor, akkor vissza kell kérni a kulcsot. A kulcsos megoldás tehát számos macerával jár. A Dom Eniq Pro segítségével könnyen beállíthatja, hogy ki kapjon jogosultságot az ajtón való belépéshez, valamint a vállalkozásból való kilépés után könnyen letiltható a jogosultság, így nem kell a távozó munkatársat a kulcsért üldözni. Ha bármilyen szabálytalanság vagy gyanús eset történik, akkor könnyen ki lehet deríteni, hogy kit kell felelősségre vonni, hiszen a Dom Eniq Pro segítségével az utolsó 1000 eseménye lekérhető, vagyis fény derül arra, hogy ki, mikor, melyik ajtót nyitotta vagy épp próbálta kinyitni.

A Dom Eniq Pro megoldást nyújt számos problémára. Ettől kezdve mindent a kezében tarthat. Mindenki csak oda és abban az időintervallumban tud belépni, amikor Ön akarja. A jogosultságokat bármikor meg tudja változtatni, az „Admin” telefon által. Ha valamelyik kolléga elhagyja vagy eltulajdonítják a telefonját, csak le kell tiltani a jogosultságot és onnantól kezdve nem kell amiatt aggódni, hogy jogosulatlan illető bejut vele a vállalkozásba. A Dom Eniq Pro tökéletes, ha azt szeretnénk hogy kizárólag az általunk megszabott személyek jussanak be egy-egy helyiségbe, ugyanakkor elsősorban cégeknek, irodáknak, vállalkozásoknak ajánlott, de magánemberek számára is jó szolgálatot tehet. A technológia folyamatosan fejlődik, a digitalizáció pedig mindent utolér. Ha szeretnénk tartani a lépést a modern megoldásokkal, akkor érdemes a Dom Eniq Pro zárbetétet választani. Sokan aggódnak a beszerelési költségek miatt, valamint az ezekkel járó fúrás, faragás, kábelezés miatti kosz miatt. Ahogy feljebb már említettük, a Dom Eniq Pro zárbetét beszerelése igazán egyszerű, hisz az ember egymaga is képes telepíteni. A Dom Eniq Pro zárbetét számos előnnyel rendelkezik, így, ha több legyet akar ütni egy csapásra, vagyis szeretne több problémát is orvosolni, mint a dolgozók közti fluktuáció, az egyes helyiségekbe való belépési jog vagy, hogy ki mikor hova megy be. A Dom Eniq Pro nagy előnye, hogy egy olyan zárbetét, mely rengeteg információt tartalmaz és könnyen kezelhető. Nem kell ahhoz műszaki zseninek lenni, hogy az ember telepítse vagy kezelje. Pont az egyszerű kezelhetősége miatt olyan nagyszerű. Úgy is mondhatnánk, hogy olyan akár egy miniszámítógép, hisz képes rögzíteni a belépés adatait, hogy ki mikor jutott vagy akart bejutni az ajtón, valamint szabályozza a belépési intervallumot és a belépő személyek körét. Akár úgy is fogalmazhatunk, hogy egy „okos zárbetét”. Haladjon ön is a korral és modernizálja zárbetéteit a Dom Eniq Pro zárbetéttel!


Webáruház készítés