Termékajánló

Fogyasztó barát

Tanúsítvány
SSL Certificate
MABISZ ajánlások

Mabisz logó

Termékeink MABISZ ajánlásait megtekintheti, a képre kattitntva.

Nagykereskedelem

Webzar.hu logó

Nagykereskedelmi webáruházunkat elérheti a fenti logóra kattintva.

Gyártók
Abus logó Titan logó
Tokoz logó Euro-elzett logó
Kaba Elzett logó Hoppe logó
G-U logó Dorma logó
Brano logó MCM logó
Siso logó Ronis logó
Elga-Zár logó Geze logó
Maco logó Dom logó
Szűrés
Gyártó

DOM ENiQ biztonsági elektronikus zárbetét

Dom ENiQ biztonsági elektronikus zárbetét

 

A Dom ENiQ ötvözi a mechanikus zárbetétek egyszerű telepíthetőségét és a 21. századi technológia vívmányait az elektronikus beléptetés terén. Egyszerűen beszerelhető mint egy normál zárbetét, és képes ellátni teljeskörűen egy adott ajtón történő azonosítást és beléptetést. Mindezt természetesen kulcs nélkül.

Dom ENIQ logo

Dom ENIQ lakat         Dom ENIQ zárbetét

Az EniQ sikerét elsősorban zárrendszer elemként gondoljuk lehetőségnek, hiszen egy "hagyományos" zárrendszerhez képest rendelkezik azzal a hatalmas előnnyel, hogy a jogosultságok bármikor és tetszőlegesen megváltoztathatóak, akár az egész rendszer teljesen újragondolható, átszervezhető. Egy mechanikus zárbetétekből álló rendszernél az ilyen szintű változtatás szinte a lehetetlennel egyenlő, hiszen a rendszer minden tagját újra kell programozni, szétszedni, összerakni. A DOM ezzel az elérhető árú elektronikus zárbetéttel képes a zárrendszer teljes utólagos variálhatóságát biztosítani.

Az ENiQ működése ötvözi a mechanika és az elektronika előnyeit, a zárbetét egyik vagy mindkét oldalán egy elektronikus olvasó üzemel, amelyhez közelítve a felprogramozott eszközt az ajtó nyithatóvá  válik. A felprogramozható eszközök között kulcstartót, plasztik kártyát és számos egyéb lehetőséget találunk.

Webáruház készítés