Kategóriák
Termékajánló

Fogyasztó barát

Tanúsítvány
SSL Certificate
MABISZ ajánlások

Mabisz logó

Termékeink MABISZ ajánlásait megtekintheti, a képre kattitntva.

Nagykereskedelem

Webzar.hu logó

Nagykereskedelmi webáruházunkat elérheti a fenti logóra kattintva.

Gyártók
Abus logó Titan logó
Tokoz logó Euro-elzett logó
Kaba Elzett logó Hoppe logó
G-U logó Dorma logó
Brano logó MCM logó
Siso logó Ronis logó
Elga-Zár logó Geze logó
Maco logó Dom logó
Szűrés
Gyártó

Dom Tapkey


Dom Tapkey - Ajtónyitás telefonnal, avagy küldjön kulcsot távolról...

A Dom Tapkey egy olyan zárbetét amely bármilyen hagyományos zárbetét helyére beépíthető, azonban magában rejti annak a lehetőségét, hogy egyszerűen a mobiltelefon odaérintése által ki tudja nyitni az ajtót. A nyitásra bármilyen NFC képes készülék alkalmas, akár úgy is, hogy ennek lehetőségét Ön a világ másik végéről engedélyezte.

Vidó a telepítésről Videó a működésről

Sorrend:


A DOM TAPKEY elektronikus zárbetétet mi magunk mint a jövő hírnöke aposztrofáljuk, mivel technológiailag olyannyira friss fejlesztéseket tartalmaz. Meggyőződésünk, hogy a világ az "okosotthonok", passzívházak irányába fejlődik, így webáruházunk ígyekszik ezen egyre növekvő iparág számára is értékesítési felületet biztosítani.

DOM EniQ Tapkey elektronikus zárbetét

A Dom Tapkey egy NFC (Near Field Communication) kommunikációs technológiára épülű biztonsági zárbetét, mely működtetése több módon is lehetséges. Az NFC-ről mint technológiáról azt érdemes tudni napjaink egyik legbiztonságosabb adatkommunikációját lehet általa megvalósítani, éppen ezért nem véletlen, hogy a bankok az "érintéses" fizetésnél is ezt a technológiát alkalmazzák. 

A DOM Tapkey a világ egyik vezető zárgyártó cégének a német DOM-nak, valamint egy osztrák innovativ Startup cégnek a közös gyermeke. A zárbetétben elsősorban a jogosultságok egyszerű és rugalmas kezelése jelenti az újdonságot, valamint az, hogy telepítése semmilyen előképzettséget, fúrást-faragást nem igényel. Működtetése, vagyis az adott ajtó kinyitása és bezárása kulcs nélkül történik, vagy egy transzponder, vagy egy NFC képes mobiltelefon hozzáérintésével.


Webáruház készítés