Kategóriák
Termékajánló
Hírek
Szűrés
Gyártó
Termék részletek


DOM külső kilincs+cilinder egység szürke (tartozékokkal)

Dom külső kilincs+cilinder egység szürke
 • Dom külső kilincs+cilinder egység szürke
Bruttó ár: 18 490 Ft
Szállítási határidő:
3-5 munkanap
 • Dom 1, 2 és 3 pontos pánikzárhoz egyaránt alkalmazható külső oldali kilincses egység, cilinderes működéssel

  A Dom pánikzárak rászegző kialakításúak, így a belső oldali szerelék kizárólag a kijutáshoz szükséges feladatot látja el. Opcionálisan ezzel a kilincses egységgel tudjuk kívülről is működtetni a pánikzárat. A zárbetét nem tartozéka, azonban bámely 10x30-as méretű megfelelő amelynek a tolókavivőjének kulcs nélküli állása állítható. 

  A kilincses egység egy kilincstengely által van összeköttetésben a belső pánikzárrral és magában foglalja a teljes zármechanikát. A zárbetét kulccsal történő működtetésével gyakorlatilag azt szabályozzuk, hogy a kilincs lenyomásakor a kilincstengely elforduljon-e vagy sem.

  A kilincs egyaránt megfelelő balos és jobbos ajtóhoz, mivel a kilincs állása megfordítható. Egyetlen csavar áthelyezésével az is állítható, hogy kulcs balra vagy jobbra fordítva nyissa vagy zárja az adott ajtót. 

  A kilincs rendelkezik olyan működési lehetőséggel is, amikor a kulcsot csak kb. 30-35 fokban tudjuk elfordítani, és ameddig ebben az állásban tartjuk, addig be lehet menni az ajtón. Ennek a módnak az az előnye, hogy az ajtó nem maradhat folyamatosan nyitott állapotban.

 • Gyártó
  DOM
  Cikkszám
  F2MOBEQ0003