Kategóriák
Termékajánló
Hírek
2021.06.24
2021.05.31
Szűrés
Gyártó
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


DOM külső forgó gomb+cilinder egység szürke (tartozékokkal)

Dom külső forgó gomb+cilinder egység szürke
 • Dom külső forgó gomb+cilinder egység szürke
Bruttó ár: 18 490 Ft
Megérkezik Önhöz:

1-2 munkanapon belül

Szállítási díj 
:

20.000Ft felett ingyenes

Raktárkészlet: VAN
 • Dom 1, 2 és 3 pontos pánikzárhoz egyaránt alkalmazható külső oldali forgó gombos egység, cilinderes működéssel. 

  A Dom pánikzárak rászegző kialakításúak, így a belső oldali szerelék kizárólag a kijutáshoz szükséges feladatot látja el. Opcionálisan ezzel a kilincses egységgel tudjuk kívülről is működtetni a pánikzárat. A zárbetét nem tartozéka, azonban bámely 10x30-as méretű megfelelő amelynek a tolókavivőjének kulcs nélküli állása állítható.

  A forgó gombos egység egy tengely által van összeköttetésben a belső pánikzárral és magában foglalja a teljes zármechanikát. A zárbetét kulccsal történő működtetésével gyakorlatilag azt szabályozzuk, hogy a gomb elfordításakor a tengely elforduljon-e vagy sem.

  Egyaránt megfelelő balos és jobbos ajtóhoz. Egyetlen csavar áthelyezésével az is állítható, hogy kulcs balra vagy jobbra fordítva nyissa vagy zárja az adott ajtót. 

  A forgó gomb rendelkezik olyan működési lehetőséggel is, amikor a kulcsot csak kb. 30-35 fokban tudjuk elfordítani, és ameddig ebben az állásban tartjuk, addig be lehet menni az ajtón. Ennek a módnak az az előnye, hogy az ajtó nem maradhat folyamatosan nyitott állapotban.

 • Gyártó
  DOM
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  F2MOBOU0003